daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ayy cok banel :-p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İzmir'de oturanlar bilir. Üçkuyulardaki vapurun üstünde 29 ekim kutlu olsun yazılıdır. Her 29 ekimde izmir turu atar.. Acaba ona mı yazdırsam? Akşamları tur atsa... :D[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: daverc, 02 Kasım 2004 15:20 tarihinde demiş ki: ayy cok banel :-p yapmayı bi denesene ;)[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 takdir edilesi bir aşk göstergesi.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yurtta kalan tüm kızların bu çocuğa hasta olacağından eminim. Sevgilisiyle arasını bozmaya çalışcaklardır[signature][hline] V ò d à n | ICQ
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Abi işte biz türkler böyleyiz. Alışmışız erkeklerimiz hep jest yapar kadınlara. Kadınlarımız şımarık.. Bak buraya yazıyorum. Bunun aynısını türkiyede biri yapsın. Kız çocuğu terkeder. Çünkü, o tipsiz/görgüsüz/kültürsüz kadınların arkasından o kadar koşarsan olacağı budur. Ne zamanki erişilmez çikolatalı tart olursun, o zaman kadın sana ilgi gösterir. Türkiyede bu böyle kardeşim.. Kaçan kovalanır... Hiç telefon etme, o edince şu an yoğunum, toplantıdayım salla bişiler. Baka nasıl kapında salya sümük ağlıyo. Git ona sevdiğini söyle direk şımarır.. Neden bu kadar konuştum. Alışmışız dedim ya.. Yazıda bu olayı bir erkeğin yaptığını yazmıyor. Ha bir erkekde yazmış olabilir. Ama mantık bile çalıştırsanız kız yurduna girip tek tek çukulata veren bir erkek değil , kız olabilir. Bu olasılık daha yüksek, keza erkeğin tüm odaları dolaşmasına izin vereceklerini pek sanmam... Yani neymiş? Alışmışız kardeşim...[signature][hline]
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: nedanko, 02 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Abi işte biz türkler böyleyiz. Alışmışız erkeklerimiz hep jest yapar kadınlara. Kadınlarımız şımarık.. çok başın yanmış herhalde içini boşaltmışsın:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Dilimde yandı tabii ki, ama deneyim çoğu.. Dilin yanmadan bunun deneyim olduğunu iddia edemessin teoride kalır..[signature][hline]
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şımarıklar evt şımarık.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sevdamızı dağlara yazıyoz ya yetmezmi :lol.[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 süper ya. acaip hoşuma gitti. *! bende mi yapsam diye düşünür :)*[signature][hline]Jackques Marques
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şangay üniverstesiyse asyalı bi adam bu işte :) asyalı elemanlar rulez[signature][hline]my world my reality
Öne çıkan mesajlar