Albert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Merhaba, 7610'larda bir program sayesinde radio dinlenebiliyormu$, bu konuda bilgisi olan birisi yardimci olabilir mi? Hangi programla bunu yapariz? Nereden indirebiliriz falan gibi.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Nokia nin sitesinde yazar bence.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Not: bildiğim kadarıyla radyo anteni kulaklık donanımı dahilinde oluyor. Yani bulman gereken program telefonuna radyo menüsünü ekleyecek. Bir de radyo destekli kulaklık alman gerekiyor. (Belki nokia'nın tüm kulaklık modellerinde radyo vardır... Bilemeyeceğim)[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Kulaklik alinca software'i vermiyorlar. Bana program lazim kulaklik sorun degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 www.cobraonline.net cep telleri icin coğu programı burda bulabilirsin oldukca iyi bir yer umarım işine yarar !![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Araştırıp öğrendiğim kadarı ile radyo sadece GPRS üzerinden dinleniyor.. e o da bizi aşar :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 $eref, kotu haber bu ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ama çatır çatır mp3 dinliyorum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 dinlenemio diye biliyorum arkadasımda vardı.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 7610 da mp3 hemde nasıl dinleniyo ister kulaklıkdan dinle istersen resmen yayın yap gümbür gümbür.. kullandığımdan biliyorum 6600 da dinlenmiyo ama 7610 da muhteşem[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Benim 7610'um var mp3 nasıl dinleniyor öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 6600 da mp3 winamptan iyi dinleniyor...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 7610 ve 6600 mono calıyor diye biliyorum. stereo calan telefon cok azmış. 7610 stereo çalarım diyorsa almayı düşünüyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar