December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bak yurt kurun s'tes'nden belge formatini indiriyorsun,ordaki belgelerin isine yarayan kisimlarini dolduruyorsun,sonra da yurta goturup onaylattiriyorsun,ben de 3 gundur anlamaya calisiyodum,boyle herhalde[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 arkadas yanlis yazmis,dogrusu: http://www.kyk.gov.tr/krediburs/belgeformati.doc[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 benim yaptığım şöleydi; panoya liste asmışlardı, orda herkesten istenen belgeler ayrı ayrı yazıyordu, o belgeleri toplayıp kyk şubesine gittim bi kaç ay sora bankaya gidip kartı aldım vs vs... benim kardeş geçen sene belge teslimi için cağaloğlunda bi yerlerden bahsediyordu. gelince tam yerini sorarım[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 01 Kasım 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 beyler burs için basvururken nüfus kayıt örneği falan istiyorlarmış,notere falan onaylatmak gerekiyormuş,istenilen belgelerde yazmıyor böyle bi şey,bursa basvuranlar bi baksın lutfen...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar