Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ömrümü yedi be bu oyun benim. Yıllar sonra tekrardan tozlu raflarımdan çektim ve oynamaya başladım. Hala oynanıyor, hala süper. Bence gelmiş geçmiş en güzel harita stratejilerinden.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bahsettiğim 2 si bu arada, 2 varken 1 oynanmaz =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kesinlikle. yalniz 1 icin diyorum bu kesinlikleyi, bence de 2 gayet dandik.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İmperialism(ben 1.sine hayranım 2.si hayallerimi yıkmıştı daha iyi ve geniş oynanabilirlik bekliyordum) tek kelimeyle benim için harita üstünde oynanan mükemmel bir turn-base stratejidir.Binlerce kez oynadım yinede canım çektikçe oynadıgım bir oyundur,özellikle Ottoman Empire'yi imkansız modda alıp avrupayı fethetmek oldukça hoş oluyor :)[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bencede 1.si gibi güzel değil 2. oyun.1 de gıcık oldugum bi durum her yeri elegeçirdikten sonra sadede bi ülke başkentinde sıkışıyodu orayı alamıyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 1. si 2 den cok daha iyi. 2 bayiyodu bi sure sonra : )[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Biraz taktik verseniz ? :( Oyun başlarında ne yapmak lazım ? Teknoloji olarak neye kasmak lazım ? filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar