Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuğba altıntopun gafları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nefretinizi birbirinize yoneltmeyin arkadaslar
tugba altintop'a odaklanin!![signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life?
A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables.

Mesaj tarihi:
Karı salak abi hemde süzme .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
||" 2 " Day These. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Mesaj tarihi:
Bana uzak allaha yakın olsunda . Başka bişi istmeiyom . Düşünsene hatun senin kız arkadaşın . OFfffffffffff akıllara zarar ben heralde kafasını duvara sürterek kıvılcım cıkartırdım. Düşünemiyo bari kıvılcım cıkartsın. :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Lan git gece gece manyadınmı . Bence en son mesajını düşünmeden attın . :) . Abi adını sorsan söyleyemicek . Karı Fahir atakoğlu demiş abi adam şef karı yazar diyo .

Gormedinmi Erkek Aslanın eşi dişi kaplan bu ne abi Anuahhauauhhaa karı acı mal . abuauhau :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Mesaj tarihi:
Hadi ben caniyim kabul ediyom da sen ne oluyon ? Sadist desek olurmu ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Mesaj tarihi:
bu garı deli pokuna basmış kaymış kafa üstü düşmüş...kanatimce ondan böyle.. :D:D:D:D:D:D[signature][hline]www.akvadi.com

Ben sarhoşum gel beni al..... :)
Mesaj tarihi:
asıl böylesi makbul ne desen inanır ne istersen yapar ne istersen yaptırırsın :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 03 Kasım 2004 08:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...