Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sacma sapan ag kurarim. ne yaptigimi kendim bile anlamam...

Grudge

Öne çıkan mesajlar

sindi elimizde sunlar var:
usb, routersiz, dandik bir modemle adsl kullanan bir PC.
buna bir adet normal 10/100 t based bi ethernet karti
bi de wireles lan karti takili.
xp professional yuklu

bir adet su anda kullandigim apple macintosh ibook var
bu ustteki bilgisayara rj45 kablosuynan peer to peer bagli.
interneti de o makineden paylasiyo...

bir adet de PC laptop mevcut. WLan destegi var onun da.
su ana kadar herhangi bi problem yasamadan wlan uzerinden ustteki iki makine p2p baglanip interneti de paylasabiliyolardi. fekat mac olaya girdiginden beri ikinci notebookla internete baglanamiyorum.

cesitli bridgeler olusturuyorum fekat sorun cikiyo sonra o bridgeleri silemmiyorum vs. vs...

eldeki imkanlarla bu aletlerin hepsine ayni anda nasi internet kullandirabilirim acep diye dusunuyorum kara kara...

routerli modem almak
macintosh ibook icin airport extreme karti almak
adsl modemi cikarip baska bi bilgisayara takmak vs. gibi cozumlere acik diiliz

bu konfigurasyonla ve xp nin verdigi olanaklarla gidecez

bu arada ben bu macOS X panther olayini cok sevdim. gozunu sevdigimin unixi canavar gibi calisiyo masallah...
Sosyal ağlarda paylaş

tahminen desktop pc usb den aldigi baglantiyi hem wireless la hem de ethernet le paylasmak durumunda ve sacmalamakta. normaldir, windowstur. wizardlara bulasip aga olan baglantilarda hem wlan hem lan in acik oldugu bir ag yaratmak teorik olarak cozum gibi gorulse bile makinenin basindaki kullanici kafayi siyirmadan ag kurulduguna sahit olamadim ben daha windowsta ama denemeli bu tarz bir wizard calismasi ..

* ben ibook a ibook demem airport extreme i olmadikca :P
klavyenin altina wlan karti sokmayi akil eden designerlarin da gozlerinden operim.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...