DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Merhaba, VMware üzerinde win server 2008 r2 kurulu, uzak masaüstü ile bağlanıyorduk bu servera, makinayı restart ettikten sonra açılma sırasında "applying user settings" ekranında kalmaya başladı.Daha öteye geçmiyor, herhangi bir şey yüklenmedi restarttan önce.Baktım bir çok sebep olabilir, yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerini almak istedim, daha önceki restartlarda böyle sorunla karşılaşmamıştık, 1.5gündür applying user settings te duruyor ekran, canlı sistem değil şuanda ama 1hafta içerisinde canlıya geçecek, adım adım neler yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.Ekstra bir şey yazmak isterdim ama sadece restarttan sonra bu hale geldi.Kendim nette gördüğüm adımları hemen uygulamak istemedim , patiden fikir almak istedim önce, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Vindozdan anlamam lakin bilinen bir sorun sanirim zira aratirken google kendi tamamladi, ustune baya da alakali sonuc cikti. https://www.google.co.uk/search?q=windows+server+2008+r2+stuck+at+applying+user+settings&aq=f&sugexp=chrome,mod=15&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Virtual machine diye aklıma geldi. Aynı zımbırtıyı bir kere ben de yaşamıştım. VM'in grafik işlemcisi sıyırıyor arada. CTRL + ALT + DEL'e bastıktan sonra Applying user settings ekranından login screen'e geçmişti. Sen de dene bi. Bazen yaşatıyor bunu. :P En olmadı güvenli modda açıp event viewer'den ne arıza çıkarıyormuş diye araştırman da gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar