orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Şimdi ben Avaturk ten ön siparişte bulundum ama bana şimdi o açıklamalı rehber gelicekmi içersinde bulunan?[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Eğer Avaturk'tan EverQuest 2 Collector's Edition Sipariş Ettiysen Gelecekler; Resimli tanıtım kitabı Ekstra DVD : içinde tanıtım filmleri, oyunun bütün videoları ve kamera arkası görüntüler Oyun içi müziklerin kayıtlı olduğu müzik cd'si Kolleksiyoncular için özel kadife kese içinde madeni paralar Kumaş üstüne basılmış Norrath haritası Qeynos ve Freeport'un bölümlenmiş haritası Antonia ve Lucan'ın bölümlenmiş haritası Normalini Sipariş Ettiysen Kutunun içinde Sana bi CD gelecek bide sanırım kitapcık var.Yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 gelicek gelicek merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yani dediğim hani ilk başlayanlara yani pre order lara hani haywanların exp durumunu falan yazan kitapçık weriolar ya öle bişe diorm lan bi konuşamadk bea :P[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 senin dediğin yawru dragon olayı o farklı malesef sana gelmiyeceh :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 moblarin xp durumunu falan demis sen yavru dragon statue demissin ne alakasi var simdi. onun dedigi player's guide gibi birsey. cikacagini sanmiyorum hicbirinden ayri alinir genelde oyle seyler.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. [Bu mesaj AssassiN tarafından 02 Kasım 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 soyle birsey sanirim senin aradigin EverQuest II : Prima Official Game Guide[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 preorder larda war falan diodu ava da ama bilmiorm ki...[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yok. bende o pre-order hedesi var, starter kit yani. cikmadi icinden oyle bir guide. bak hemen yazayim cikanlari ozet olarak: + character creation tool + journeyman boots (bunu icinden cikan bi key ile aliyoruz) + behind the scenes video, exclusive mp3s and the official trailer + special offers for savings on PC upgrades[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: AssassiN, 02 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: moblarin xp durumunu falan demis sen yavru dragon statue demissin ne alakasi var simdi. onun dedigi player's guide gibi birsey. cikacagini sanmiyorum hicbirinden ayri alinir genelde oyle seyler. harbiden kusura bakmayın ya yanlış anlamısım soruyu ben hayvan yazısını görünce direk atladım dragondur diye :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 once iyice okumak lazim tabi sinirleri germeden dimi? :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 neyse naplam bilenden öreniriz yada kendimiz buluruz artık ehehe[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar