Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 2x5770 kullaniyorum. 2 veya 3 AMD Control Center update'i sonrasinda artık crossfire'in çalışmadığını fark ettim. Device Manager'da ekran kartlari gözüküyor, GPUZ'de 2 kart da gözüküyor(crossfire aktif gözükmüyor) ancak CCC içinde Crossfire aktifleştirilemiyor ve 2. kartı CC içinde göremiyorum. Ayarlada ise, internal bridge sorunu olduğunu ve kontrol edilmesi gerektiğini söylüyor. Beta driver'ları kurdum bir çözüm üretmedi. Internal bridge'i taktım çıkardım bir çözüm üretmedi. Forumlara baktim pek bir şey bulamadim. Tek yapmadiğim kartlari tek tek takip çalışıp, çalışmadıklarını incelemek ama device manager'da gözüküyorsa bir sorun yoktur sanıyorum? Tecrübesi olan var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 cf köprüsü cortingen şıtrayze çekmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 böyle kolay eskiyebilen bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 eskimesine gerek yok bozulmasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar