Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 istanbulda ailem var bursada öğrenci hayatım var izmirde 9 sene kaldım 1 yaşımdan 9 yaşıma kadar o zamanlar pek bi şey anlamam mümkün değildi ama 1 yıl önce gittim ne istanbul ne bursa ne ora ne bura izmirin kızları gibi güzel kız izmirin havası gibi güzel hava izmirin sokakları gibi sokaklar izmirin palmiye ağaçları gibi güzel ağac ne ist de var ne bursada.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya en güzeli luxemburg gidiosun bütün ülke ayaklarının altında[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İstanbul gibisi cidden yok trafiğini bile özlediğim oluyo.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar