aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu oyunu oynayan varmı grafikleri bayaa hoş ve 15 günlük trial i cıkmış download etmeye degermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 efet arklar bu oyunu oynayan , deneyen kimse varsa lütfen görüşlerini yazsın ki bizde bi fikir sahibi olalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 02 Kasım 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben denemiştim betasını. pek fazla bişey hatırlamasam da bikaç saat oynayıp silmiştim...kötü diyebilirim. asherons call 1 oynayanlar bile 2 ye geçmemişti hatta. 1.si daha iyi [Bu mesaj Spartan tarafından 02 Kasım 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ztn siteye baktımda çok kötü bi site ztn..kalitesiz bişiye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 benim ustte yazdıgım siteyi diyorsan offical sitesi degil o yuzden sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://ac2.turbinegames.com/index.php?page_id=234 offical sitesi burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar