Granis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Irkların statsları var.Hemen link veriyim bakarsın ordan human ve dwarf paladin farkına.Biliyorum talentlar ilede farkedio ama dwarflar daha saglam daha fazla str ve hp var... http://wowvault.ign.com/View.php?view=Classes.Detail&id=4[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Belki dwarf sevenler bana biraz kızmıştır ama benim düşüncem bu :) dwarflar hoşuma gitmiyo.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 o statlar yüksek lvl'de neredeyse hiç fark yaratmıyor o yüzden hangisi hoşunuza gidiyorsa onu seçin ırksal katsayılar yüzünden race seçimini blizz engelliyor böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 statları zaten biliyorumda benim merak ettiğim dwarfların racial traitleri para eder mi ? ikisinede nötrüm hatta dwarflara sempatim daha fazla ancak human ın skill bonus u durumu dengeliyor. şimdi merak ettiğim dwarfların traitleri iyimi, treasure finding falan hiç kullanılmıcak bişise vaz geçerim dwarftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 skill point sistemi kalktı humanların bonusu yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Granis, 02 Kasım 2004 21:04 tarihinde demiş ki: Irkların statsları var.Hemen link veriyim bakarsın ordan human ve dwarf paladin farkına.Biliyorum talentlar ilede farkedio ama dwarflar daha saglam daha fazla str ve hp var... http://wowvault.ign.com/View.php?view=Classes.Detail&id=4 daha önce 4 farklı başlıkta 4 kere yazdığım gibi, o statların oyuna zerre kadar etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar