crasher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yarın turnuva için Finlandiya'ya uçuyorum. Turnuvanın baş yöneticilerinden biriyim. Bu seferki pro roster'ları epey iyi; son anda bazıları iptal etmeseydi epey sağlam olacaktı ancak bu haliyle bile epey iyi sayılır. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=355876 Sizler için vakit bulursam bolca fotoğraf, röportaj ve video yayınlayacağım. Özel istekleriniz varsa buradan yazabilirsiniz elimden geldiğince yapmaya çalışırım. Belki canlı yayın da yapabilirim, belli olmaz. Ve sanırım tüm pro'larla aynı otel'de kalacağız, bolca anektod olacak gibi gözüküyor. :)-D Yayınları ya Zone eSports facebook fan sayfasından ya da kendi gaming twitter'ımden yayınlayacağım. Anlık ya da günlük genel değerlendirmelerim olabilir. https://www.facebook.com/ZoneESports https://twitter.com/crasherzone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 MC'ye adıma veya nickime mousepad imzalat dile benden ne dilersen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kolay gelsin crasher! Seiplo'nun enseye bir tane şaplat benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Stream: http://ru.twitch.tv/ Naama vs HuK atm(Naama ilk oyunu heyecanlı bir sonla aldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 assembly diyince bi heves girdim oyun çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 naama turnuva öncesi ladderda geldi bana aldığım oyunu verdim resmen Q_Q :D ulan dapollo bile anladı o probe öyle çıkıyorsa geliyor 6-7 gate allin yapsana 2 bunker sok herşeyi içine çek scvleri bekle öyle boş beleş yenildi naama bizim müfdünün yabancı versiyonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Idra?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 idra 1-0 önde sanırım Taeja'ya karşı. Şimdi yemekten geldim, biraz yoğun geçiyor. Özellikle yeni GSL turnuva yapısını tuttum epey. Bi de dedikodu yapayım: Apollo'nun sevgilisi inanılmaz bi esmer güzellik :D Not: İmza vs. isteyen varsa, burada sadece beyaz mousepad satan 1 yer var, markası qpad sanırım. Özel istek yapmak isteyen varsa, hesabıma para göndersin hallederiz. >:D< 2. grup maçları 19 gibi başlayacak. BU akşam gececiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pintipanda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bi crasher gördüm sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 huk'a türkler vurduğundan beri TSL4te belini doğrultamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 tunuva maçlarını yerinde değil de, stream'den izliyorum. Bneimki de kafa işte :D Mouse-pad, poster ya da farklı bişey imzalatmak isteyen varsa özelden ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hero vs mc protoss dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 EG'ler teker teker dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 MC ya arkadaş adam oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 MC pvt, pvz ne kadar abuse oynasa da pvp yi ciddi ciddi solid oynuyor o.O suppy 4gatee(2base) 3.hatch verip hayvanlar gibi dmg aldı, 7gate falan gelse nolurdu tahmin bile edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 aksamki maclari stream etmek isteyen varsa haber versin; ana streamde olmayan maclari yayinlatabilirim. sanirim pinti yayinlayacak; imkan olursa cogaltiriz. 19 de basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bu arada turnivada anlik paylasimlarimi ilk sayfada verdigim twitter adresimden ve zone esports fb fan pageinden anlik paylasiyorum mobil olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Demuslim aglamaktan gozleri kan canagi oldu; incontrol zor toparladi. Simdi kas ve nightend ile mac analizi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 crasher said: Demuslim aglamaktan gozleri kan canagi oldu; incontrol zor toparladi. Simdi kas ve nightend ile mac analizi yapiyor Kim tokatladı kızanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 inyourmind said: crasher said: Demuslim aglamaktan gozleri kan canagi oldu; incontrol zor toparladi. Simdi kas ve nightend ile mac analizi yapiyor Kim tokatladı kızanı ? nightend. yanlış hatırlamıyorsam 1-0 dan 1-3 kaybetti. O anı nasıl yakalayamadım kendime kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Moon reyiz çok fena akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 film izliym yatmadan dedim, bi baktım .. top terranlar BOY GÖSTERİO asus cupda sok filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 evet moon epey iyi ama garip bi oynayışı var. Stil olarak değil, fiziksel :D Idra'cığıma da yazık oldu 3 koreli arasında kaynadı, moon 3-0 aldı. RIP IDRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 WW.Sortof kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 wcs isveçte sase+naniwa yendi, burada hero+elfi+titan yendi... zvp fena oynuyor solid şekilde zvt zvz'de de dövdü gayet ağır topları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar