Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Cd-key gelip veya gelmeyip fp subscripter üyelikten wowun open betasını çekebilen varmı arkadaşlar? Sabahtan beri kasıyorum ve hep aynı dönüp dolaşıp ilk wowa signup yaptığımız linke yolluyor...[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 abi dalmar sen benim sana verdşgşn cd yinerde kullanıcan bu testte isine yarıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 cd-key geldikten sonra çekebiliyorsun şuan bende %61de[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu arada arkadaşlar cd-key ile gelen mailde download linki veriliyormuş , o linki buradan veya özelden paylaşırmısınız bari cd-key gelene kadar downloadta ilerleme kaydedeyim :([signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Virus linki bizede söyleyebilirmisin acaba?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: gahgogow, 02 Kasım 2004 18:34 tarihinde demiş ki: abi dalmar sen benim sana verdşgşn cd yinerde kullanıcan bu testte isine yarıcakmı O cd ile priv serverlarda oynayabilirsin ama officalda hayır( en azından patch çıkana kadar)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 blizzard downloader inanilmaz yawas ayni sekilde bittorent fileplanet de cdkey i wermeden wermio dl linkini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben şu an ilgili birisine mail attım yakın zamanda mail gelicek inşallah prob ne görücez[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben hala karar veremedim üye olsammı olmasammı...Üye olsam bile dl etmem uzun sürücek biraz...2,6gb dl etmeden patch in gelmesini beklesemmi diye düşünüyorum...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar