lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Merhaba, Bir süredir oyunda bağlantı problemi yaşıyoruz. Durduk yere karakterim base'e koşmaya başlıyor(dc oluyorum) sonra da oyundan atılıyorum. Hemen giriş yapmaya çalıştığımda da "reconnect" butonu gelmiyor. 1 dk'dan fazla sürüyor, düzelmesi. Ya da girdiğim oyunlarda mutlaka 1 takımda 1 dc oyuncusu var. EU serverlarında genel bir bağlantı problemi var sanırım.. Ben şu soruyu sormak istiyorum: 1 mb internet ile türkiyeden us serverlarına bağlanmaya çalışan oldu mu lag sorunu oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 tr yurtdışı çıkışlarda problem vardı su siralar us de oynayamazsin zaten pingler yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Teşekkür ederim. Sorunun ne zaman düzeleceğine dair bilginiz var mı? Bu yurt dışı çıkışları sorunu balina sorunu mu yoksa "ttnete ayaklarım" sorunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 reconnect gelmiyorsa, ctrl + f8 yapıp consola /reconnect yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar