lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Merhaba, Bir süredir oyunda bağlantı problemi yaşıyoruz. Durduk yere karakterim base'e koşmaya başlıyor(dc oluyorum) sonra da oyundan atılıyorum. Hemen giriş yapmaya çalıştığımda da "reconnect" butonu gelmiyor. 1 dk'dan fazla sürüyor, düzelmesi. Ya da girdiğim oyunlarda mutlaka 1 takımda 1 dc oyuncusu var. EU serverlarında genel bir bağlantı problemi var sanırım.. Ben şu soruyu sormak istiyorum: 1 mb internet ile türkiyeden us serverlarına bağlanmaya çalışan oldu mu lag sorunu oluyor mu?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 tr yurtdışı çıkışlarda problem vardı su siralar us de oynayamazsin zaten pingler yüksek
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Teşekkür ederim. Sorunun ne zaman düzeleceğine dair bilginiz var mı? Bu yurt dışı çıkışları sorunu balina sorunu mu yoksa "ttnete ayaklarım" sorunu mu?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 reconnect gelmiyorsa, ctrl + f8 yapıp consola /reconnect yapabilirsin.
Öne çıkan mesajlar