BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 senelerce avrupada konumlanmış sunucularda oyun oynamaktan hiç böyle bir şeye ihtiyacım olmamıştı. yakın zamanda yeni bir mmoya başladım, oyunun sunucusu amerikada. in game şekilde latencymi göremiyorum. acaba bunu oyunun clientı yerine yapabilecek program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://pingtest.net/ speedtest.net seç amerikayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 baslat calıstır cmd netstat -n -b ( oyunun exe file inin bulup baglandıgı ip ye bak) ping ip Edit: Bazı sunucular pinge kapalı olabilir o blok icinden baska bir ipyi de deneyebilirsin. Tracert ip yazarak da hangi hop noktasında sorun oldugunuda gorebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 metreyle ölçülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 windows 7 kullaniyorsan "Resource and Performance Monitor" u ac. Task manager'dan "Performance" sekmesi, alttaki "resource monitor" dugmesi. 1. Resource Monitor'de Network sekmesine git. 2. Ustte bilgisayardaki calisan processler var, oradan oynadigin oyunu bul ve tikla (oyun tabii ki calisiyor olmali) 3. En altta TCP connections kisminda ustte secmis oldugun programin kurdugu network baglantilarinin listesi olmali (ustten bisey secmediysen o anki bilgisayarin aktif tum baglantilari gorursun) 4. Sag tarafa yakin latency kisminda gostermesi lazim latency'yi. Ote yandan bu sekilde ancak genel bir kani elde edebilecegini dusunuyorum. Konu biraz teknik, ama ozetle oyunlar tahminen "TCP" yerine "UDP" kullaniyorlardir, bu durumda Windows7'nin latency olcecegini (daha dogrusu olcebilecegini) sanmiyorum, ama yine de sectigin oyunda latency gosteren bir baglanti varsa fikir verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 windows 7 kullanmıyorum ama teşekkürler ilgin için. Pascha said: baslat calıstır cmd netstat -n -b ( oyunun exe file inin bulup baglandıgı ip ye bak) ping ip Edit: Bazı sunucular pinge kapalı olabilir o blok icinden baska bir ipyi de deneyebilirsin. Tracert ip yazarak da hangi hop noktasında sorun oldugunuda gorebilirsin. şimdi şunu denedim. en az, en çok, ortalama verdi bir de. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Aluriel said: metreyle ölçülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 niye editledin orjinalini he, niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar