benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 güney kore'den 2. el iphone 4 geldi.sim kartsız açılmıyordu en başta, etkinleştirmek için simkart takın diyordu.sim'i taktım şu an kullanıyorum telefonu, imei kaydı da yapıldı.bu telefon simkilit olma ihtimali var mı, nasıl anlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben bile anladim burdan sim kilit olmadigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 abi kullanıyosan simlock yoktur yani fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 nette araştırıyordum da, bir süresi var filan dediler o yüzden şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 simlock deil o, pasaport kayit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 simkilit olmuş olsaydı telefon sadece tek bi sim kartla çalışıyo olurdu, başka ne kadar sim kart takarsan tak sana açılışta kilit sorardı ve açamazdın telefonu.. iphone da sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 dh de bakıyordum simlock içinde 1 ay süresi var yazmışlar, demekki bilmiyor ordakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bu konuyu halletiğimize göre nokia 5800 başlığına bekliyorum hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ilk kez açtıgında telefonu sim kart istiyo sadece telefonu kurmak için filan bla bla normal move along Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kitleyememissin dur bide ben deneyem sdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar