shapshal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ulan adam bi yardım istemiş %90 geyik yapmış o geyik yapanların başına gelse böle bişi acaba ne yaparlardı[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 format at. git telefoncuya format attır (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla yaw amma geyik yaptınız neyse telefonu dik şekilde koydum biri gelsin otursunda telefon düzelsin :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben dalga geçmiyom lem ciddiyim telefoncuya git hemen format olayını duymuştumda ne kadar olur işe yararmı bilemicem telefoncu bilir o işleri (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Troil, 01 Kasım 2004 22:55 tarihinde demiş ki: o diilde bluetoothla virüsü kim atmış acaba kendi kendini bluetoothdan gönderebiliyor zeki virüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 format attırmak hm.. bakalım gidicem yarın nişantaşında ki nokia shop'a 1 milyar 80 milyonu alırken gülümsüyodun hemen yap şu makinayı dicem :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sim kartı dua kitabının arasına koy ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 üşütmüş o biraz yatır yatağa iyice ört üstünü terlesin biraz sabah bişeyi kalmaz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kapağını değiştirdim acaba ona mı darıldı ?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Aa bak o konuda accayip hassaslar . Eski kapağını tak en azından biraz olsun morali yerine geri gelir . Bide kekik çayı yapıp telefonun üstüne dök .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bak bleklapin olaya gayet mantikli ve detayli bi aciklama getirmis .. arkadasa icten katildim walla :D sen hemen uygula onu[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Benim 3510 i var hergun pudralıyorum . Geceleri ozon suyuna yatırıyorum . Sabahları onun sesiyle kalkıyorum boyle suyun içinden gılı gılı gılılı glılılılılı diye başlıyo ötmeye . Ayyy canımm bak şimdi uyuyo jarj oluyo . tabi tabi Zaten nediyolar kirece karşı kalgonit kullanın <------- Buneyse[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya ben bu telefonu aldım ama çok masraflı oluyor yaw. 60$ verdik kapağa onu da telefon beğenmedi.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bir ara zekı bir arkadaşım telefonuna dialer bulaştıgını ad aware le sılmeyı dusundugunu soyluyordu :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 eger bu olay gercekse kontor de cok problem degilde faturali hatti olanlar icin buyuk tehlike. bu arada 7610 ve kontorlu hat buda ayri birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hehe. pahalı bir telefona kontörlü hatta hiç gitmiyor bea =) ama sen yinede dua etki kontörlü hattın var.. faturalı olsaydı napacaktın.. pöyküre pöyküre oturur ağlardın herhalde sinirden.. aldığın yere gidip format attır.. en iyi çözüm bu.[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bende 2 ay önce annemin hattını kullanıyordum (faturalı). kız arkadaşımla baya bir konuşmuştum. sonra 264 milyon gelmişti ilk fatura.. ikinci ayda ise ilk ayın devamı yani devreden faturası geldi.. o da 158 milyondu.. beni az daha balkondan atıyolardı =o) hat kitlendi. 2aydır kapalı.. halen ödemedim faturayı.. faiz yiyip duruyor.. bakalım nereye kadar.. bende kendime turkcell kontörlü alıverdim hemen.. en güzeli.. fatura out! kontör in! ;)[signature][hline]Jackques Marques Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 nokia sayfasında okudum az önce.. c/p edim Zararlı Mobil Yazılımlar 16 Haziran 2004 Sanayi içerisinde uzun senelerdir kötü niyetli mobil yazılımların bir başka deyişle, “malware”in sorun olabileceği yönünde ortak bir görüş mevcuttur. Şu anda risk, yüklenicinin bilinmeyen veya güvenilmeyen kaynaklardan uygulama yüklemesi ve akıllı telefonu üzerinde kurulumunu onaylamasıyla sınırlıdır. Mevcut durumda ticari mobil şebekelerde, bilinen, serbestçe yayılan mobil malware bulunmamaktadır. Cep telefonu kullanıcıları için ipuçları Cep telefonu kullanıcıları, zararlı uygulamalara karşı bazı basit tedbirlerle mobil cihaz uygulamalarını koruyabilirler. Müşterilerin, cep telefonu kullanımını bilmeleri önemlidir. Aşağıdaki ipuçları, telefonunuzu korumanızda yardımcı olacaktır: Sadece güvenilir kaynaklardan içerik yüklenmesini onaylayınız. Güvenilir kaynaklar, operatör portalları ve virüslere ve zararlı yazılıma karşı koruma sağlayan Nokia Software Market gibi tanınmış markaları içerir. Cihazınız kurulum esnasında güvenlik uyarısı veriyorsa, içeriğin onaylı olmadığı anlamına gelir. Bu durumda, içeriğin güvenilir bir kaynaktan geldiğinden ve güvenli şekilde kurulabileceğinden emin olmalısınız. Concept Worm (Cabir) Nokia, Bluetooth üzerinden kendisini kopyalamaya çalışan, laboratuarca onaylanmış Concept solucanının varlığına karşı duyarlıdır. Solucan, “görünür” Bluetooth cihazlarına kendisinin bir kopyasını gönderir. Ancak, solucan, kullanıcı kabul etmek için aktif bir adım atmadıkça, cihazı etkilemez. Ayrıca, solucan, Bluetooth’un, “gizli” konumuna alındığı veya Bluetooth’un kapatıldığı cihazları bulamaz. Solucan mobil sebekeler üzerinden yayılmaz. TSolucan, Symbian İşletim Sistemi altında çalışmaya kodlanmıştır. Nokia’nin yürüttüğü testlere göre, piyasada mevcut, solucandan etkilenebilecek cihazlar, Series 60 akıllı telefon platformunda çalışan Nokia modelleri olabilir. Bluetooth, önemli bir bilgi paylaşım yöntemi olduğundan, en iyi önlem, bilinmeyen veya güvenilmeyen kaynaklardan dosya kabul ederken dikkatli olmaktır. Solucan bir cihaza kabul edildiğinde, cihaza herhangi bir zarar vermeden silinebilir. Nokia, durumu izlemektedir ve Cabir solucanı da dahil olmak üzere, mobil malware konusuna ilişkin aktif tedbirler alacaktır. Sorun olma potansiyeline sahip durumlar bize iletildiğinde, bunları inceliyoruz ve gerekli tedbirleri alıyoruz. Bugüne kadar yapılan analizlere dayanarak, Nokia, mevcut güvenlik tehdidinin oldukça düşük olduğuna ve sabit İnternet’in risk profilini yansıtmasının olası olmadığına inanmaktadır. Daha fazla bilgi için, tüketiciler kendi ülkelerindeki Nokia Customer Careline’i ziyaret edebilirler. Güncellemeler bu web sitesinde sunulacaktır. msg edit: bazı yerleri kalınlaştırdım http://www.nokia.com.tr/id60350.html[signature][hline]Vay Be [Bu mesaj rockncoke tarafından 02 Kasım 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 çok doğru sölemiş arkadaş katılıyorum ama yazısını okumadım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: diablotg, 02 Kasım 2004 16:37 tarihinde demiş ki: çok doğru sölemiş arkadaş katılıyorum ama yazısını okumadım :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ewt oluo ama adam kastı güödermio benim arkadaşada bulaşmış oda başkalarına bulaştırıodu bi servise veya basitçe bi turkcelle veya cep hastanesine götürürsen 5 dakkalık iş...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar