Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Tele Virus mu girdi..

sheref

Öne çıkan mesajlar

evde otururken blootooth açık kalmış ve birden bide can isimli makinadan bişiler geldi alcak mısınız şeysi çıktı..

alla allla bu can kim dedim evet e bastım sonra bişi gelmedi....

10dakka da bi 1 kontur gidiyor şimdi GPRS kullanımından diyor ama bende GPRS açık değil telefonu yeniden başlattım ama fayda etmiyor virus mu girdi yaw makineye????
Nokia 7610 modeli bilen varsa acil help mee.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

oh my god!bi arkıma olmuştu 1 küsür milyar fatura ile kapanmıştı olay eğer sen bişiy yapmadan kontür gidiosa koş telefoncuya yada at telefonu kır[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bole bı tel vırusu var ama soyle oluyo.Bız sınıfta otururken arkadasa bluetooth tan bılmedıgı bı mesaj geldı sonra mesajı ne bu dıye actı.Bısey cıkmadı bostu yanı.Sonra etraftakı dıger telefonlara bu mesajı otomatık olarak telefon attı.2-3 gun sonra sanırım arkadasın memory gıttı ama senın bahsettıgın bu olmayabılır.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

o can diil cin cin... cin girmiş senin cebe git bi hacıya hocaya üflet...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

yawrucum şerefcim :) bilirim o virusu..
o gprs ayarlarini silmek geçici bi çözüm tabi ama tamamen kurtulmak istiyosan en guzeli tele format atacaksin.. o benim bi arkada geldi erif beceremedi verdi bana attim ustume yapişti vala buyuk adamsın die :D ..
baska surekli bi cozumu yok yanı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
Sosyal ağlarda paylaş

bendede o telden var ( buraya kadar doğru ) benim başıma da geldi aynı şey bak şey yapacan telin arkasındaki kapağı çıkar orda batarya varya onu çıkar onun altındaki sim kartı al bide memori kartı al o 2 sini birbirine 30 kere çak..Sonra tavada kısık ateşte pişir ciddi diom bak ha ondan sonra dikfirize bi 10 dk dene olmazsa gel yüzüme tükür..[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim !
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim bırakın bu ayakları formatla mormatla geçmez kökten çözüm yoksa aldığın kontür kullanmadan biter.
at telefonu bitsin bu çile yenisini alırsın yada aslında onada gerek yok çıkar sim kartı böl 2 ye at çöpe yeni bi tane al bu daha mantıklı kesin çözüm dediğimi dinle[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
cebir girmiştir. bluetooth'u fazla açık tutma. bluetooth ile giriyor virüs...[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 47)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...