sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evde otururken blootooth açık kalmış ve birden bide can isimli makinadan bişiler geldi alcak mısınız şeysi çıktı.. alla allla bu can kim dedim evet e bastım sonra bişi gelmedi.... 10dakka da bi 1 kontur gidiyor şimdi GPRS kullanımından diyor ama bende GPRS açık değil telefonu yeniden başlattım ama fayda etmiyor virus mu girdi yaw makineye???? Nokia 7610 modeli bilen varsa acil help mee.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Cermy ye sor o annar :)[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kedidir kedi..[signature][hline]..:Anol Shalom:.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 oh my god!bi arkıma olmuştu 1 küsür milyar fatura ile kapanmıştı olay eğer sen bişiy yapmadan kontür gidiosa koş telefoncuya yada at telefonu kır[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet bole bı tel vırusu var ama soyle oluyo.Bız sınıfta otururken arkadasa bluetooth tan bılmedıgı bı mesaj geldı sonra mesajı ne bu dıye actı.Bısey cıkmadı bostu yanı.Sonra etraftakı dıger telefonlara bu mesajı otomatık olarak telefon attı.2-3 gun sonra sanırım arkadasın memory gıttı ama senın bahsettıgın bu olmayabılır.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ona ejderin öpücüğü derler... ya kapa telini bi telciye götür kapalıyken bi sorun olmaz tabi içine EGZORZİST GİRMEDİYSE ?[signature][hline]..:Anol Shalom:.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 o can diil cin cin... cin girmiş senin cebe git bi hacıya hocaya üflet...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: diablotg, 01 Kasım 2004 21:06 tarihinde demiş ki:koş telefoncuya yada at telefonu kır pauha çözüme bak kökten halletti adam[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yada ne bilim kartı çıkar ikiye böl[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 lol ya akşam akşam yardın :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sizden yardım isteyende kabahat :D GPRS ayarlarıni sildim bakalım gidecek mi? zaten 2 kontür kalmış tav oldum deli oldum kıl oldum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yawrucum şerefcim :) bilirim o virusu.. o gprs ayarlarini silmek geçici bi çözüm tabi ama tamamen kurtulmak istiyosan en guzeli tele format atacaksin.. o benim bi arkada geldi erif beceremedi verdi bana attim ustume yapişti vala buyuk adamsın die :D .. baska surekli bi cozumu yok yanı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bendede o telden var ( buraya kadar doğru ) benim başıma da geldi aynı şey bak şey yapacan telin arkasındaki kapağı çıkar orda batarya varya onu çıkar onun altındaki sim kartı al bide memori kartı al o 2 sini birbirine 30 kere çak..Sonra tavada kısık ateşte pişir ciddi diom bak ha ondan sonra dikfirize bi 10 dk dene olmazsa gel yüzüme tükür..[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya kardeşim bırakın bu ayakları formatla mormatla geçmez kökten çözüm yoksa aldığın kontür kullanmadan biter. at telefonu bitsin bu çile yenisini alırsın yada aslında onada gerek yok çıkar sim kartı böl 2 ye at çöpe yeni bi tane al bu daha mantıklı kesin çözüm dediğimi dinle[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Telefonun Garantisi varsa yarın ilk iş garanti olayını destekleyen firmaya başvur ya temizlesinler yada yeni bir makine versinler..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Yakında cep telefonu anti-virüsleri çıkar :) Bunların korsanınıda bulamazsın iyimi zengin oldu anti-virüsçüler[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 2 gün sonra crackleyip kazaadan yayarlar onuda merak etme :P[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Dık koy ustune otur[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 cebir girmiştir. bluetooth'u fazla açık tutma. bluetooth ile giriyor virüs...[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 47) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 üstüne osur ne virüs kalır ne bişey yeni almış gibi olur[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Razu, 01 Kasım 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Dık koy ustune otur Ahuahuhahauhauha :lol: msg edit: ne diye ota b.ka virüs yaparlar anlamam niyetleri ne milletin canı sıkılınca bunların boyumu uzuo nedir [signature][hline]Vay Be [Bu mesaj rockncoke tarafından 01 Kasım 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bu arada cidden osuruğun yazılımları etkisiz hale getirici yönleri var inanmayan denesin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 fabrika ayarlarına geri dön diye bir seçenek olması lazım . Acil durumlarda hayat kurtarır[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Yapacağın tek şey gsm operatörüna başvurup durumu düzelttirmek. Olay telefonla alakalı değil. Şebekeyle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Neyse [signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 01 Kasım 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Laistragon tarafından 01 Kasım 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar