Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bende olması lazım siyahından ama Bursa'dayım hiç kullanılmadı sayılır, neredeyse sıfır ayarında,akşam resim çekmeye çalışırım. kaç lira civarında bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 100 - 120 sanırım donanım haberde satan herifçioğlu na msj attım alıcam diye, dönmüyor adam gibi. bende kuduruyorum müziksiz dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ben gaza gelip aldım bordo renkli olanından 3-4 sabah anca dinledim, müzik kültürüm yok pek. Bakayım fiyatlara falan da belki satarım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar