Nefr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Sevgili patiler, garip bir sorunla karşılaşmaktayım; windowsu açmaya çalıştığım zaman "windows ürün güncelleştirmesi"ni çalıştırmam gerektiğini söylüyor, devam etince zaten etkin olduğu konusunda beni uyarıyor, iyi peki o zaman dediğimde de oturumu kapatıyor. Bill Gatese saydırmanın dışında birşey gelmedi elimden şu ana kadar, var mı yaşamış / duymuş biri bu sorunu? Çözümü bilen varsa o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 lol hakkaten olmamış ha neyse, çözdük, hani olmaz ama olursa diye yazayım ben yine çözümü; XP Service Pack 2 yüklenen "bazı" makinalarda bu sorunun ortaya çıktığını öğrenebildim bilgisayarcıdan sadece, ama sonra ezbere kullandığı programı aratınca biraz bilgi edindim. Düzeltme yolu şurada var; http://labmice.techtarget.com/windowsxp/articles/changeID.htm Hemen belirteyim; söz konusu kopya legal, yani satın alınmış orjinal XP Home kullanmaktayım bu sorunu yaşadığım makinada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar