kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu aralar joy fm dinlemeye başladım ve oradaki iki şarkı çok hoşuma gitti. Birinin adı Total Disguise. Ama söyleyeni bilmiyorum. şarkının sözlerinde şöyle bir bölüm var "sometimes you make me cry when you give me wings and make me fly" Bir diğer şarkıyı da çok sevdim ama hakkında hiçbirşey bilmiyorum ama şarkıda sürekli olarak "spanish guitar" geçiyor. Bu iki şarkı joy fm de çok çalıyor. Bir şarkı daha var onu joy fm de duymadım. Ex-Love diye bir şarkı... Haluk Levent'in bir şarkısı vardı "oooo sarıl bana beni biraz anlasana" diye onun melodisi ile aynı ama ingilizce şarkı. Bunları kimin söylediğini biliyor musunuz ?
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 toni braxton-spanish guitar büyük ihtimal[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Diğer şarkıları biliyor musunuz ? Bir de bu şarkılarla ilgili verdiğim bilgilerde bir yanlışlıklı mı var ? Çünkü bu bilgilerle lyricz de aradım ve bulamadım. Bu çok garip gelmedi, olmayabilir dedim. Ama MusicMadeMe'ye baktım ve orada da bulamadım. Acaba bu şarkıların sözleri yok mu hiçbir yerde yoksa ben birşeyleri yanlış mı anlamışım ? [Bu mesaj kfg tarafından 31 Ekim 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Haluk Levent'in bir şarkısı vardı "oooo sarıl bana beni biraz anlasana" diye onun melodisi ile aynı ama ingilizce şarkı. Bunları kimin söylediğini biliyor musunuz ? Esra Kahraman olması Lazım, dün konserde söylüyordu.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bir de gary moore un var spanish guitar die şarkısı[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 adam sesleri kelimelere dpokmus be[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Head Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bide the doors var ama karavan o[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 joy fm de çalan arkadaşın aradığı, Toni Braxton[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 02 Kasım 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar