Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 baba deli bir kitap ya beklediğin gibi klasik bir sonla bitmiyor yani bence güzel olmuş[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Cevabı yazarken yan tarafta Sp diye birşey var o Spoiler oluyor işte onunla yapabiliyorsun.[signature][hline]My Honour is My Life
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 aldım ve okumaya başladım..bakalım nasılmış.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 lan ün. yüzünden ağzımın tadıyla okuyamıyorum ama ilk 100 sayfası güzell[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Öne çıkan mesajlar