-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=81923 burdaki olaydan bios update yapıyim dedim galiba yanlış bios yükledim ekran hgitti ekran açılmıyo şu an eski geforce 256 agp li ekran kartımı taktım onla kullanıyorum, şimdi bu olayı düzeltmek için önce bi pci bi ekran kartı alıp eski biosu yüklemek gerekiyo dimi,eski bios um duruyo ben pci ekran kartıyla açtım diyelim dos tan bootladım flashlıcam,e şimdi bunu yaparken hem pci hem agp de ekran kartı takılı olucak program otomatikman agp deki kartı flashlartmı yoksa bide pci i flashlarsa çifte patlamayalım yada çalışmayan kart takılıyken disketten çalıştırıp ezbere flash ı çalıştırıcak komutu girsem ehue bu biraz fantazi oldu ama olurmu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 gecmis olsun pci bir kartla boot etmeyi dene yanliz cok zor isin adressing deisecegi icin pci kartida bok edebilirsin.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2500mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Nvidia 6800 GT @ 525-1150Mhz = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 [Bu mesaj UrZa tarafından 02 Kasım 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 adressing değişçek derken nasıl oluyo bireaz açarmısın merak ettiğim şey bu bendeki flashrom programı bütün ekran kartlarınının biosunu flashlayabilirmi yoksa sadece radeonlarımı yada ne bilim sadece agpleri otomatik flashlıyosa pci takınca endişelenmeme gerek kalmaz dimi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar