Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siemens help!!

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
dun siemens Sx1 tel aldim. icinden cd si usb data kablosu flm cikti. bgn kablo ile veri aktaram dedim.. Siemens Data Suite yi flm kurdum Cd den gelen.. Usb kabloyu taktim tel ekraninin ustunde boyle baglandigni gosteren bisiler cikti... Ama Xp tanimiyo galiba.. Siemens in yaninda ! isratei oluyo . bi de suite datayi calistirinca yine Tel bagli degil diyo ... neden tel i goremiyo acaba ? yardim edebilcek war mi
Sosyal ağlarda paylaş

yanında bi prog daha gelmesi lazım onun bu sayede önce bilg senin telefonun tanıcak sonra pc suit senin cep teli PC üzerinden tanıcak en azından nokia da böle simens tede böledir.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

işte ordan sadece tl in içindekileri görüp bişi fln yükleye bilirsin direk amam pc suit sayesinde bilg dekiş dosya uzantılarını cebe aktarır ken deiştirio cep tel formatına sokuo mesela *.exe=*.app fln olu burdan o yüzden sadece içine bakabilri veya mp3 göndere bilirsin.

bide şu görev çubuğunda yeni işaret çımış mıbide ona bak çünkü nokialarda bi kablo işareti çıkıo o prog usb leri tarı belki sendede varsa ordan bakıcan bağladığın usb nin yanına bi tick atcan.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

suite data yi kurarken mRouter diye ufak bi prog kuruluomus... kuruldu o da sag altta duruo. ama isareti war yani connected degil.. Com1 ve Com2 yi sectim gormesi icin gormuyo ama ... no connection to the telephone orthe service is avaible

Edit : Ama my computer den siemensSx1 die bi bolum oluso. cift tikalyinca ayni msj gelio ama. no conn

[Bu mesaj Kithnos tarafından 20 Ekim 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
seyi sorcam ya.. .sis uzantili proglari ukluoz da mmc kartima mp3 atcam diyelim. direk mp3 u surukleyip mmc kart olarak gorulen klasore bilg den kopyaladim 1 sarki oldu a.a bi daha olmadi . baska turlu nasi yuklucem.. Siemens data prog unda yazilim yukleme wra da mp3 u goremedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...