d3nniS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 beyler call of duty yı cafede arkadaslarla oynuyoruz ve cok hosuma gıdıyor.Ama evdede aynı ortamı yakalak ıstıyorum,yani online oynamak ıstıyorum.Bana bır kac tane turk serverı yazabılırmısınız cod oynayabılecegım.Yabancı serverda olur dusuk pınglı ıse sayet... sımdıden tesekkur ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 www.avaturk.net Gayet güzel bir ortam var.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Private'ın dediği gibi Avaturk, ben hemen hemen her gün COD serverlarındayım bunun dışında birkaç Macaristan ve İsveç serverı var bildiğim. IPleri şöyle: 195.228.156.146:28966 (Outsider Klan / Macaristan) 195.228.156.200:28961 (MOH Klan / Macaristan) 212.181.92.13:28960 (Bagdad Cafe / İsveç)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Avatürk serverlarında oynuyorum,eğlenceli oluyor beklerim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Avaturk'te oynayan 1 adet COD oyuncusuna ihtiyacımız var lig için.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar