Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Dün vcd sini buldum tozlu raflardan, taktım izledim. Sanırım 4 sene önce, sinemada izlemiştim. Ne çok gülmüştüm ya, krize girdim yine. Harika bir film, izlemeyen kesinlikle izlesin. Taocu tek başına yeter be :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben restaurant sahnesinde gülme krizine girmiştim tvde yayınlanması lazımdı aslında unuttularmı acaba bu filmi
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 zay-kay yapıyodu zencilerle ağlamıştım gülmekten zaman öldürmek için birebir[signature][hline]Server is busy.
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kesinliklw izlenmeli tom green dikkatle irdelenmeli, amy smart ise dikkatle incelenmeli hehe[signature][hline]sonunda yeniledim.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Taocunun kızları alıp çember yaptığı sahne süper abi =) Bir de sondaki öpüşme sahnesi :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Troil, 01 Kasım 2004 18:27 tarihinde demiş ki: zuhaua aklıma geldi mükemmel bi film ama sanmıom tv de verebilceklerini... ben elemanın zenci kızın iç çamaşırını kokladığı sahnede altıma etmiştim ) tv'de vermişlerdi bikaç ay önce yazın olması lazım.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 1 saat falandır heralde TV versiyonu kesile kesile :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bence o kadar bile yoktur[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ben araba sadece karsiya geçer dedim saglam kalir asla demedim :P[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 - Hey bi saniye, üniversitelerde kızlar çıplak dolaşmaz ki? - Sana ne? Bu benim hikayem :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Abus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bende krize girmiştim hatta derler ya yerlerde güldük aynen öle oldu sinemada insanlar yerlerdeydi.[signature][hline]Love is Divine
smerten Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kız yanındaki kadına sevgilisinden dert yanmaktadır. kadın: -ya erkeklerden kurtulmanın bir yolu varda "çok pil yiyor". der ve ardından beyaz mum gibi uzuncana bişey çıkarır vırrrrrr üstüne tanımam!![signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Penthesilea, 01 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki: - Hey bi saniye, üniversitelerde kızlar çıplak dolaşmaz ki? - Sana ne? Bu benim hikayem iyi yazdın ha:D şöyle dio -hey kızlar soyunma odasında birbirlerini yağlamazlarki?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hhaha yazarım ben =) Hem bu benim başlığım, sana noluyo :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Penthesilea, 02 Kasım 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Hhaha yazarım ben =) Hem bu benim başlığım, sana noluyo :) ahaha yıkarım bu başlığı:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Öne çıkan mesajlar