Worth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 işinize yarıyacağını düşündüğüm bi program kuruyorsunuz ve restart tan sonra hdd lerin arasında ( c d e f g ... ) arasında Gmail Drive çıkıyor. bu aslında gmail accountunuz ancak hdd gibi gözükerek içine klasör halinde dosya atmanıza yarıyor.1 gb lık alanınızı hdd gibi kullanın tabi upload ederek denemek isteyen arkadaşlar Gmail Drive[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ah ah upload hızım 3 kb iken bunu yapmam zor biraz :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yine de ilginç... fakat güvenlik açığı olmasın?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 gmail de pek cok sey hala beta asamasinda... ben denemeyi bile dusunmuorum acıkcası...[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Offical bir şey değil ki güvenirliliği açısından google'ı düşünelim! Başka bir programcının yazdığı bir program download linkine bakarsanız.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sonunda Windows içinde birisi yapmış.. Ne kadar güzel. Linux için yaklaşık bi 2-3 ay önce vardı zaten :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Hah güzel fikir :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Kendercik download link bana aittir paticikte milletin ihtiyaç duyduğu yada paticik için vereceğim dosyaları burdaki ftp ye atıp link veriyorumki sizler dosyaya daha rahat ulaşın link tamamen benle alakalı orjinal link değil.dosyayı arkadaşımdan aldım ftp ilede başkarınında ulaşmasını sağlıyorum.adreste başka şeylerde var isterseniz bi bakın genellikle uo ağırlıklı dosylalar. herşey daha paylaşımcı daha güzel bir pati için bu ftp dolunca başka bir tanesini devreye sokucam böylelikle asla eskimiyecekler.amaç tamamen budur. [signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder [Bu mesaj Worth tarafından 16 Ekim 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: sharky, 15 Ekim 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Sonunda Windows içinde birisi yapmış.. Ne kadar güzel. Linux için yaklaşık bi 2-3 ay önce vardı zaten :) next next next diyerek kurulmuyordu ama :) denedim herkese tavsiye ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Kendi arkadaslariniz arasinda gruplar olusturup herkes [email protected] olarak mail alip ve sifresini ayni yaparsa guzel oluyor. Tavsiye ederim.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: neter, 16 Ekim 2004 00:50 tarihinde demiş ki: next next next diyerek kurulmuyordu ama :) denedim herkese tavsiye ederim .. Kurulanlar da var, kurulmayanlar da.. Gmail'inki kurulmuyor ona bişi diyemicem. Zaten Next Next Next ile de kernel derlenmiyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yukledim denedim cidden kullanisli bir program ...ancak dusuk ul ler ve yuksek dl ler icin onerilmez :D.....ben 5-6 mb li onemli bri kac dosyami attim . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yaw şöle bir durum var, ben autologin dedim, gelgelelim arkadaş ikimiz için ortak account açmış ona bağlanmak istiom bi türlü değiştiremedim username / password u yeniye .. nerdedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hasarli arsiv acilmiyor bozuldumu ne?[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 çalışanı burda[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 çalışanı ? zaten çalışıyordu öncekide ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrese Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 linkinden bahsediyor program degil ilk verilen link kırıktı bi ara[signature][hline]Aşağıdaki cümle doğrudur. Yukarıdaki cümle yanlıştır. [Bu mesaj Tyrese tarafından 02 Kasım 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar