Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Selamlar, Aktif olarak kullandığım Palit Geforce 9600gt 512mb ekran kartımı upgrade edeceğim. O yüzden 2.elde uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum. 2008 yılında gold bilgisayardan alınımş faturası var. Hiç overclock yapılmamış, kutusu herşeyi tam bir ürün. İsteyene bonus olarak inca adsl modemde hediyedir. Fiyat konusunu araştırmadım pek almayı düşünenler yazsın bişiler. Bursa'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 50 lira ediyo mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Testdrive unlimited 2 çalıştırırsa alırım asdfgdsafg evde direksiyon var öyle ama ekran kartı yok bilgisayarda boş boş duruyo. Arada geyik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 oynadığım ve sıkıntı çekmediğim oyunlar aşağıda ultra ayarlarda oynamıorum ama mediumda yetio shadow fln kapatınca. guildwars2 beta diablo3 secretworld eve online worldoftanks wow skyrim sniper elite v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 donanimhabere filan baktım. 85-90tl civarında istiyorlar orda. 75tl istiyorum, kargo alıcı ödemeli yurtiçi,aras ile gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Güven konusunda arkadaşa kefilim,d3 account almıştım kendisinden sorunsuz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Uranyum 70 TL'ye alıyor zaten... Bu kadar çabalıyacağına git ver elden... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 uranyum nedir? firma mı patideki biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Yazıcıoğlu civarında bi yer Kadıköyde. İkinci el parça alıp satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hmm istte olsam direk verirdim oraya elden ama bursadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar