Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mexbrush Threepwood Hazine Peşinde. (a.k.a episode II)

mexinth

Öne çıkan mesajlar

Oyuncular

mexinth : Mexbrush Threepwood

Jeff : Wally

Sam': Aylak Sam (Sol başta)

Sevgili seyirdefterim,
7 gün önceki olaylı seyrimizden sonra Scabb Adası'na (Burgaz Ada) hazırlanmak üzere demir atmıştık. Amacımız daha fazla mürettebat ile tekrar hazineyi aramaktı.

Elimde ki harita dan 35' e 90' hazinenin olabileceği müstakbel alanlardan biriydi.

Bu alanı aramak ve araştırmamı derinleştirmek için wally vede aylak sam ile denize açıldım.

Başlangıçta herşey sakindi.

Taa ki Wally heyecanla Kaa.. Kaaapp. Kaaptaann diye bağırana kadar. Sağımıza kilitlenip kalmıştı...

İşte o an hazinenin bir başka koruyucusu olduğunu tahmin ettiğim dev mürekkep balığını farkettim...

Gerçekten de yaratık inanılmaz bir hızla ilerliyordu. O an içindem bizi farketmemesini dilemiştim. Ama çok geçti!
Yaratık tam üstümüze doğru geliyordu!!!!!!

Hemen komutayı ele aldım.

Bir anda kaybolmuştu... Ama neredeydi?

Ve göründü...

Ufak gemimize (kayık) çarpıp bizi denedikten sonra tekrar ortadan kayboldu.
Bu sefer işi ciddiye almak zorundaydık, benim ve mürettebatımın hayatı ve daha da önemlisi aile isminin ünü söz konusuydu...

İşte gene görünmüştü. Bin pavuryanın laneti! Gene saldırıyordu.

Ve Gümmmm, tam sağımızdan ağır bir darbe almıştık. Dengemizi kaybetmiş ve akıntıya kapılmıştık. Yaratık bizi açık denize sürüklüyordu!!!

Kontrolü tam sağlarken tekrar onu gördüm. Bu sefer ölümcül son darbeyi vurmak ve su almaya başlayan gemimizin omurgasını parçalamak ve bizi öğle yemeği yapmak üzere saldırıya geçmişti.
Ya kurtulacaktık ya da herşey bitecekti. Bu sırada Aylak Sam'i yem olarak atmayı düşünmedim gerçekten de... Bir Threepwood olarak sonuna kadar savaşmalıydım ve savaşacaktım. Sızlayan wally'i bir tokatla kendine getirmiş ve savunma için yardımını istemiştim.

Tek bir şansımız vardı, yaratık yaklaşıyordu ve....

Tam isabet, emektar küreğimiz ile yaratığın en hassas yönü olan filibaus prenitus kısmına vurmuş. Yaratığı geçici olarak sersemletmiştik, zaten bu darbeden sonra yaratık bir daha da ortaya çıkmamıştı.

Biliyorum biliyorum, teşekküre gerek yok bir Threepwood her zaman tehlikelere karşı gülümsemeyi bilir.

Gün batarken huzur dolu Galapagos görünmüştü.

Kıyıya doğru ilerlerken Galapagos'u kuşları ve yengeçleriyle başbaşa bırakıyorduk.

Bu macera hepimizi yormuştu.
Aylak Sam'in bir işe yaradığından emin olup,

dinlenmeye çekilmiştim. Bu arada genç müretebbatım Wally heyecandan kısa sürede uyuya kalmıştı.

Benimde biraz gözlerimi yummamın kime bir zararı olabilirdi ki...

[signature][hline]sonunda yeniledim.

[Bu mesaj mexinth tarafından 01 Kasım 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj mexinth tarafından 01 Kasım 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

:-) 10 üzerinden 8 i verdim[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Sosyal ağlarda paylaş

İman gücü hakkaten bu kadar resim :) İyi eğlenceler efenim, kolay gelsin...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...