hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 özel olmazsa açığa gitsin demiş millet bu kadar kötü mü lan liselerin hali ki evde otursa daha faydalı olur diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ahaha, bi ara bi gidelim dayı dayı gezelim okulda ya. video'yu izleden gecen bende bi garip öldem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Oha lan bende kendimi lise okudu zannediyorum. Ah be dunya. Sen nelere kadirsin. Yalniz acik diyim, yurtdisinda da o kaliteyi oyle kolay bulamazsiniz. Biraz haddiden fazla ego var kucucuk yasta, o bi zarar kendilerine, ama o da bizim toplumda yasamanin bir gercegi saniyorum. Diger turlusu daha kotu gerci, gopal'de okuyup ilkokul cocuklari ile sonra cagalolgu ile kardes okul ezikligi yasamak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ben Antalya Lisesi mezunuyum 5bin mevcut vardı okulda iyiydi baya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 deadwoll said: Bence son fantastik kanunla anadolu lisesi yapılan tüm okulları eleyin seçim yaparken, gidin 2001 anadolu lisesi listelerini falan bulun bir yerden, o liste üzerinden tercih yapın.) aynen böyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Sleeep said: Bu sene kardeşim lise seçimi yapacak 459 ortalama ile biraz puanının yukarısından biraz aşağısından biraz da denginden liseleri toplayıp çok ufak elemeler yaptık, dersaneyle tercih yapma muhabbeti 4 gün sonra o zamana kadar listeyi biraz daraltalım diyoruz, lise listesi aşağıda böyle kulağınıza gelen, benim kuzenim okuyor lanet pislik bir lise, bizim kız okuyor çok memnunuz süper lise kesin gitsin vs. dediğiniz varsa yorumları aliyim :)liste karışık, sıralı değil bu arada. İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Burak Bora Anadolu Lisesi Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Kartal Anadolu Lisesi Yüksel İlhan Alanyalı Anadolu Öğretmen Lisesi Çağrıbey Anadolu Lisesi İstanbul Üsküdar Lisesi Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi Maltepe Anadolu Lisesi Kadir Has Anadolu Lisesi Eca Elginkan Al Ümraniye Al Mustafa Saffet Anadolu Lisesi Kenan Evren Anadolu Lisesi(yeni adı istanbul kadıköy l. gibi bişi olmalı unuttum şimdi) Hayrullah Kefoğlu Lisesi Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi İstanbul Kadıköy Lisesi gençler ben bu listede kadıköy anadolu lisesini göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 onelemeleri gecememis kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 deadwoll said: Bence son fantastik kanunla anadolu lisesi yapılan tüm okulları eleyin seçim yaparken, gidin 2001 anadolu lisesi listelerini falan bulun bir yerden, o liste üzerinden tercih yapın. Yeni AL'ler sadece isim olarak AL. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 hemen inanmış insanlar da videoya ya. her tip okulun farklı sorunları olur. kötü bir anadolu lisesinin ego sorunlu ve hayattan bıkmış hocaları varsa böyle bir okulun da imaj derdine düşmüş müdürleri ve yönetimi olur. imajlarını zedeleyecek bir durumda öğrenciyi direk satarlar okulum imajına bişey olmasın diye heh. bu videodaki çocuklar muhtemelen müdürle iyi anlaşanlardandır heheh. anadolu liselerinde milletin hocalardan çektikleri daha samimi en azından bu okullar tam bir amerikan filmi gibi her zaman okulda "big brother is watching you" kurbanı olan öğrenciler olur bir de okulun imajını parlatan gelecek vadeden öğrenciler. yabancıyız biz imaj ve para derdi olan okulların entrikalı müdürlerine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 anadolu liseleri o kadar da vahim falan değil ya en azından güzel yanı şu kendinle aynı seviyelerde puan yapmış insanlarla okuyorsun eğitimde o seviyeye denk oluyor yani düz lisede çok düşük seviye bir matematik sorusu çıkarken bir kadıköy anadolu da üniversite tadında matematik sorusu geliyor, üniversiteye girmek içinse tamamen öğrenciye bakan bir durum var malesef okul çok da fazla etkilemiyor... yani sen okula 5 seviyesinde girip 10 seviyesinde çıkmıyorsun, 5 seviyesindekilerle birlikte girip yanımdakini geçcem onu bunu geçcem gazı yaparken 6 7 vuruyorsun :P (tabi düz liseden de çıkıyor boğaziçi, galatasaraydan da ama işte düz de 300'de belki 1, galatasarayda 300de 100 gibi BabacumMostors said: gençler ben bu listede kadıköy anadolu lisesini göremiyorum? KAL çok uçuk tercih olcaktı vazgeçtik yazmadık, ihtimal olsa direk yazardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 @ardeth abi bu video tabii ki reklam ama ben anadolu lisesinde okudum ve ilkokul binasinda idik kendi binamiz yok diye. simdi var ama bizim zamanimizda yok idi. ust iki kat bizim, alt 2 kat ilkokul. yani sorundan mi bahsediyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 eğitimine veya imkanlarına kötü demedim ki zaten niye böyle bir örnek verdin. Yazmıştım ordaki hocalar insanın geleceğini değiştirecek cinsten belki de (iyi yönde). merak etme ben de çok düşündüm bunun üzerine acaba Türkiye gibi bir ülkede bu tarz okulların sorunları var demek ukalalık ya da şımarıklık mı oluyor diye. Bence olmuyor. Dediğim gibi okul yönetiminin sevdiği tarz öğrenci olabilirsen de okul baya cennetlik. Ben FRP oyuncusu olmam sebebiyle bir çok kez psikoloji danışmanıyla ya da müfettişlerle falan konuşturulmama rağmen yine de müdürle (eski ingilizce hocamdı) aram iyi olduğu ve uyumlu bir öğrenci olduğumdan ben de çok çekmedim açıkçası. Ama başının dikine giden bazı öğrencilere adeta bir 1984 yaşatıldığını biliyorum. İşin içine bu kadar para girdiği zaman okulun imajı için potansiyel problem yaratabilecek çıkıntı öğrenciler konusunda baya ciddileşebiliyorlar ki bu durumda eminim bağırıp çağıran hatta sana küfür eden bir müdür bile tercih edilebilir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ukalalik diye demedim, sorunlari mutlaka vardir ama olsa bile turkiye'den bahsediyoruz. Binasi olmayan anadolu lisesinde okudum, standardlar cok dusuk olunca, iyilerin sorunlari sorun olmaktan cikiyor bi anlamda diye soyledim. ama sende haklisin tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar