mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yabancı forumlarda bir kaç defa 10m = 10€ diye gördüm, önerdiğin fiyat çok düşük değil ama şu an 1€'dan satan bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 2.5tl den alan siteler var diyorum,yüklü satış yaptım diyorum hala 2 lira diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 uzun süre online olup bakamamıştım. yalnız arkadaşlar bunun bir iş olduğunu unutmayın ben ticaret yapmaya çalısıyorum. isteyen satar diye açtım bu konuyu. iki dakka gülün diye boş boş msjlar yazmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 senin yaptığını tefeciler yapmıyor lan ne ticareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 servet düşmanı bunlar vallahi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 mythgem said: uzun süre online olup bakamamıştım. yalnız arkadaşlar bunun bir iş olduğunu unutmayın ben ticaret yapmaya çalısıyorum. isteyen satar diye açtım bu konuyu. iki dakka gülün diye boş boş msjlar yazmanın alemi yok. iş değil oyun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mythgem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Lelouchshiba said: iş değil oyun o. dostum senn hayatın oyun olmuş karıştırma sen boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 çift kişilikli misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar