Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Wow server bulmakta gucluk cekıyorum bana server ıpsi verebılıcek varsa sevınırım bı de pwp ve pwm arasındaki ne dı yani bırı compla bırı player versus player ama pwm karakter açan pwp yapamıcak mı ya da pwp de açanlar player oldurerek mı lvl atlıyo ?[signature][hline]Darug lvl 16 Orc Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konu acmadan once forumu biraz takip et, birkac baslik oku. Adres konusunda sana kimse yardimci olamaz, yasak..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ama msn veta icq dan konusabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 burada illegal wow sunucularını tartışmak yasak.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar