Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Pamukoğlu'nun dediği skorsky'lere ne oldu


Joker

Öne çıkan mesajlar

Osman Pamukoğlunun kan uykusu belgeselinde bahsettiği birleşmiş milletlere ait 2 skorsky nin incirlikten kalkan amerikan uçaklarınca düşürülme olayı hakkında bi bilgisi olan var mı?

said:
Osman Pamukoğlu: "Osman Paşa harekatı durdur. Çünkü, İncirlik'ten kalkan Amerikan uçakları senin harekat yaptığın yerin hemen 20-30 km altında iki tane Birleşmiş Milletler'e ait Sikorsky helikopterini vurdular ve düşürdüler... Komutanım. Helikopterler Amerikan helikopteri, Sikorsky. Bu Amerikan pilotu bilmiyor mu!? O helikopterlerde silah yok ki!? Onları yere indirmeye mecbur edersin, inerler... Sen harekatı iki üç gün ertele bakayım. Dedim, komutanım nasıl olur? Oldu... iki üç gün ertele harekatı."
Osman Pamukoğlu verilen emri harfiyen uygular. Genel Kurmay Başkanı ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra askerlerini geri çekmez. Ancak iki gün sonra opreasyona kaldığı yerden aynen devam eder.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Araştırabilecek birşey değil ki. Helikopteri vuran pilotları sorgulamak gerek, emri vereni sorgulamak gerek. Hepsi çekiçgüç mevzusuna Adana'da bulunan ABD askerleri, yargılama yetkin yok, göz altına alma yetkin yok. 36. paralelin kuzeyi uçuşa yasak bölge ilan edildikten sonra ABD uçakları tarafından korunuyordu, yani bugün ki Kuzey Irak. BM helikopteri de olsa uçuş yapamaz. Vuran da ABD olunca kimse ses çıkartamıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu lanet ne zaman bitecek biliyor musunuz,fazıl say ın ülkeyi terk etmekden önce cüneyit özdemir in programında dedigibi gibi





Ben televizyonu açsam sabah programlarında göbek atan kadınlar ve alt yazıyla geçen şehit haberleri,vatan sagolsun istemiyorum,insanlar sag olsun istiyorum


demişti,işte böyle oldugu zaman



az önce gazeteleri okurken denk geldim









hemen altındaki haber



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bizim milleti çok kaypak buluyorum, bir dediği bir dediğini tutmayan, çizgisi olmayan, cahil çoğunluğun olduğu bir toplum, doğal olarak böyle olaylar unutuluyor. NATO tatbikatı için Boğaz'da bulunan ABD gemisi bizim gemimize ateş açmıştı durduk yere, 5 asker ölmüştü sanırım, karşılığından 5 gemi verdiler, olay kapandı gitti. Hatırlayan çok azdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...