Prawler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Tombala çekmek teknik ister.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: arcane, 01 Kasım 2004 00:24 tarihinde demiş ki: abi tamburacının soruya bakınız lol, kendi kaşınıo vallahi. istiyo :D Şorttakini... Pascal kaşır.. Türkiye defteri kapandı bence onun. sen iyi ihtimalle denizli spor yada gençlerbirligi ayarında bir takımda oynayabilir.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ahhh ahhh keske gerı gelse ya. Pascal:Ben futbolu kendım ıcın deyıl bu taraftarlar ıcın oynuyorum cunku onlar benı benden cok sevıyor. Boyle dıyen bır adamı nasıl harcadılar serefısız medya yuzunden . Fransada dogdu BESIKTAS lı oldu helal olsun sana PASCAL NOUMA PASAL NOUMA PASCAL NOUMA PASCAL NOUMA PASCAL NOUMA
Öne çıkan mesajlar