Prawler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Tombala çekmek teknik ister.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: arcane, 01 Kasım 2004 00:24 tarihinde demiş ki: abi tamburacının soruya bakınız lol, kendi kaşınıo vallahi. istiyo :D Şorttakini... Pascal kaşır.. Türkiye defteri kapandı bence onun. sen iyi ihtimalle denizli spor yada gençlerbirligi ayarında bir takımda oynayabilir.[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Yogun istek üzerine M S N [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ahhh ahhh keske gerı gelse ya. Pascal:Ben futbolu kendım ıcın deyıl bu taraftarlar ıcın oynuyorum cunku onlar benı benden cok sevıyor. Boyle dıyen bır adamı nasıl harcadılar serefısız medya yuzunden . Fransada dogdu BESIKTAS lı oldu helal olsun sana PASCAL NOUMA PASAL NOUMA PASCAL NOUMA PASCAL NOUMA PASCAL NOUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar