Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

File Planetten Stress Teste üyelikte sorunsal

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

$19 verdim şimdi wow için signup yapıyorum fakat sorun şu sadece australia , new zealand ve kuzey amerikada geçerli diyor. Benim bu şahsi bilgileri sallamammı lazım pek anlayamadım yani amerikan proxysi kullanıp bilgileri salliycammı??[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

önce sana key göndermeleri gerekiyor download yapabilmen için.2 saate yakın zaman oldu key göndermediler daha uni'ye gidicem şimdi öğleden sonra bakacaz belki patch olayıda açıklığa kavuşmuş olur.

Bir de aklıma takılan bir şey var şuan stress teste girip oynayabiliyor muyuz her şeyi yapmış olsak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Forumda yazılana göre öyle gözüküyor ben acc açtırdım ama forumlarda login olamıyorum sinir oldum acaba wowa girmemmi lazım ancak ondan sonramı forumlarda login olabiliyorum[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bugun atılmış msglar var foruma blizze mail attım bakalım bukadarlık yoğunluk içinde cevap verebileceklermi[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...