Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5. Türkiye Off-Road oyunları Competus Kupası 2004 (Resimli )

yevaud

Öne çıkan mesajlar

Resimler fazla büyük olmuş :)
Oyunlar 28-29-30-31 tarihleri arasında gerçekleşti ama ben çalıştığım için 31 ekimde sabah 10.30 civarı Bolu'ya ulaşabildim 30 Ekim akşamı Gece Etabı yapılmış onu göremedik biz kamp mevkine yaklaştıkça Endurans parkurunda ekibimizin 19 kapı numaralı aracını yakaladık

kampa vardığımızda profesyonel Off-Road pilotu olduğu için bu oyunlarda yarışamayan Halil abiyi çadırların başında nöbet tutarken bulduk taze çayda varmış o yolun yorgunluğunu hemen attık üstümüzden :)

ortalıkta dolaşıp birbirinden güzel arabaları dikizlerken endurans parkurunun ilk etabını tamamlayan arabalar gelmeye başladı bende hemen olay yerine uçtum tabi
olay şu araç geliyo pilotlar lastiği söküyor Co-Pilot bisikletle kısa bir mesafe ileriden şifre alıp geliyo sonra lastiği takıp yola devam ediyolar

gördüğünüz gibi sorunsuzca hallettiler

enduran parkurunun sonu

şifreler eksiksiz :)

Sırada Delikanlı Parkuru var ama önce biraz mola

Delikanlı parkuru başlıyor

Halil abi rahat durmaz illa müdahale edecek olaya

Burası parkurun en zorlu yeri yaklaşık olarak 40 cm derinliğinde çamur tabi içinden geçemedi araç kaldı :(

Arabayı çektirmek zorunda kaldık

Neyseki kurtuluk çekici araç hazırda bekliyor zaten yola devam

Yarışma bizim için bitti bütün etapları tamamladık arabanın son durumu

Sonuç : Genel Klasmanda 2. Gece Etabında 3.

ve ben aç ve yorgun olarak :) öldüm bütün gün oraya buraya koşturmaktan ve sabah kahvaltısında 3 tane kurabiye yemiştim saat:06:45 de akşam yemeğini 19:00 da yiyebildim

[Bu mesaj yevaud tarafından 01 Kasım 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...