shogusan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Bu sene YGS’ye girdim. Sıralamam 130 binlerde falan.Tercihleri incelerken Özyeğin Üniversitesi’nin Gastronomi bölümü dikkatimi çekti. Bende yemek konusunda iddialıyım J. Üniversiteden mezun olan öğrenciler üniversite diplomasının yanında uluslararası geçerliliği olan bir sertifikanın da sahibi olacaklarmış. Okuduğuma göre özel yetenek sınavıyla öğrenci alan okul sınav puanının yanında sözlü ve yazılı mülakat yapıyormuş. Gazetelerde falan okulun ilk mezunlarını bu sene verdiğini okudum. Bu bölüm benim oldukça ilgimi çekti, sizlerin de fikirlerini almak isterim. Siz ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 you lost the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ygs'de ne tercih etsem demişsin gastronomi okucam iyi mi demişsin ne soruyosun şimdi tam olarak? diğer mesajlarına baktım forex moreks diyosun marmara'nın güzel bir myo'su var ygs'den tercih yapmam gerekse ordan bişi beğenirdim heralde http://sbmyo.marmara.edu.tr/index.php?bolum=18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 o okula verceğin parayı vedat milora ver 6 ayda gurme yapar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ahah doğru bir öneri mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar