Meov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ne zaman çıkıyor bu oyun yahu release date belli olmadı mı? göremiyorum hiç bir yerde. Birde neden koreli oyunu gibi duruyor bu böyle neden wow gibi durmuyor? bana bu iki sorunun cevabını verin geleyim oyuna giveaway flm yaparım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Oyunun sitesine de mi girmedin lan orda yazıyor tarih sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ahah pardon ya. ^^ birde asıl sormak istediğim soruya gelecek olursak, hatırladığınız üzere wowda bir akıcılık vardı hareketlerde olsun yürüyüşte olsun vs. Saçma sapan kore oyunlarında kendimi turn based oynuyor gibi hissediyorum bu yüzden, gw2de bu durum böyle mi? oyun akıcı mı? betada oynayanlardan biri cevaplayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Son beta konusunun son 10 sayfasina bakarsan bulabilirsin cevaplarini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar