orhanozkara Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 BU KADAR DA OLMAZ.......... YER : Kayseri Siz hiç karanlikta iyi göremediginiz için yakit deposunun, tam dolup dolmadigini çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizde buldunuz mu ? Kayseri sehirler arasi otobüs terminalinde 38 AS 991 plakali yolcu otobüsüne mazot alan muavin Z. T. Deponun tam dolup dolmadigindan emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister. Sonuç; Buharlasan mazotun parlaması ve muavinin yanik tedavisi için hastahaneye kaldirilmasi. YER : Diyarbakir Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar (zincirlerin ucuna baglanmis salincaklardan olusan) uçan sandalyelere biner ve mekanizmayi çalistirirlar. Ancak sandelyelerin merkezkaç kuvveti ile dönerek açilmasindan dolayi durdurmak için saltere ulasamazlar ve sabaha kadar kimseye seslerini duyuramazlar... Bu bekçilerden biri hayatini kaybetmis, digeri ise gördügü uzun tedavilere ragmen eski sagligina kavusamamistir. YER : Karabük Siz demir çelik haddehanesinde çalisan bir isçinin, sigarasini yakmak için 600 tonluk preslerin arasindan emekleyerek geçtigini ve 2.450 santigrad dercedeki firina ulasmaya çalisirken son sigarasini yaktigini duydunuz mu? YER : Giresun Siz hiç birisinin, dis agrisindan kurtulmak için çenesine kursun sıktığını ve beynini dagittigini duydunuzmu?. YER : Istanbul, Sultanbeyli Yuttugu sinegi öldürmek için agzina Shelltox sıkıp, zehirlenerek kendiside ölen zamane uyanigini ..... YER : Erzurum Birçok ülkede insanlar berbere gidip tras olurlar, ama hiçbir berber, masaj amaciyla müsterisinin kafasini saga sola çevirirken boynunu kirmaz. YER : Bozcaada Bankamatikten para çekerken baska bir ülkede elektrik çaprmasindan ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz. YER : Adapazari Siz hiç arabasi ile yolda giderken radyoda duydugu göbek havasiyla cosup, göbek atmak için aracini kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracin altinda kalip ölen duydunuzmu. Sözkonusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmistir. YER : Konya Ayni isyerinde, biri gündüz biri gece vardiyasinda çalisan ve ikisi de isine motasiklet ile giden baba-ogulun, yolda karsilasmalari normaldir, ama birbirlerine selam vermek için ellerini sallarken, kaza yapip ölmesi sadece bizde vaka-i adiyedendir. YER : Istanbul, Ayazaga Gelismis ülkelerde, çalisan isçiler, üstlerindeki imalat artiklarini temizlemek için, birbirlerine kompresörle hava tutmazlar. Tutsalar bile,biri, saka yapmak için kompresörü digerinin poposuna dürtmez. Dürtse bile,digeri "Ulan saka öyle yapilmaz böyle yapilir" diye elindeki kompresörü sakaci arkadasinin poposuna dayamaz ve bagirsaklarini basinçtan patlatarak öldürmez. YER : Kocaeli, Dilovasi Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanina girdiginde, biri baskasi gelip kazan kapisini kapatir ve kazani atesleyip ............ YER : Rize Hangi ülkede; elektrik diregine yaslanip, ayakkabisina giren tasi çikarmak için ayakkabisini silkeleyen birisi, yoldan geçen bir baskasi tarafindan (cereyana kapildigi zannedilerek, kurtarmak amaciyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarilmaya çalisilir? YER : Trabzon Siz hiç baska bir ülkede, bir insanin, tuttugu futbol takiminin maçi,ya da siyasî partinin seçimi kazanip kazanmayacagi hakkinda bir "uzvu" üzerine iddiaya girdigini, "eger kazanamazsak, ben de bunu keserim" dedigini, iddiayi kaybedince Besmele ile abdest alip, iki rekat namaz kildiktan sonra "onu" kestigi ve kan kaybindan öldügünü duydunuzmu?[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ne mutlu bize demi... git işine ya..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sol tarafından kalktın galiba[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Burası Türkiye, olağan şeyler bunlar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 siz bi de amerikadakileri okuyun... kedisini çamaşır makinasında yıkayan var... biz çok zekiyiz ondan oluyo bu.......... ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sadece bizde yokmus demekki[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 dünyanın her yanında buna benzer vakkalar mevcut.Kalkıpta kendi ülkenizi kendi milletinizi en salağıymış gibi gösterme çabaları inan burda yazanlardan daha...[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 türkiye sınırları dışında olan dünya çok mükemmeldir arkadaşlar koşarak kaçın bu ülkeden mümkünse[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 eğer bu ülkede yaşıyorsanız çok olağan şeyler bunlar yani şaşılşacak bir şey yok[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: OutTrader, 01 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki: türkiye sınırları dışında olan dünya çok mükemmeldir arkadaşlar koşarak kaçın bu ülkeden mümkünse said: KARAMURAT, 01 Kasım 2004 13:16 tarihinde demiş ki: dünyanın her yanında buna benzer vakkalar mevcut.Kalkıpta kendi ülkenizi kendi milletinizi en salağıymış gibi gösterme çabaları inan burda yazanlardan daha... Benim bu ülkeyi kötülediğim yada aşağıladığım filan yok. En az sizler kadar yaşadığım ülkeyi seven biriyim. Olayı nerenizden anlayıpta buralara getiriyorsunuz çok merak ediyorum çoookkk. Sadece komik olduğuna inandığım için yazdığım şeyler bunlar. Ancak ne yazık ki her zaman olduğu gibi By muhalefetler ve By çok bilmişler gene ortaya çıkıp, bu olaylardan bunu yazan ülkesini sevmiyor bakın ben daha çok seviyorum gibi bir pay çıkartma çabasına büründüler. Vallahi helal olsun ne diyeyim.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 şu elektrik direğine yaslanıp ayakkabısını temizlerken falan filan bu olay saçma atmasyon gibi geldi.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Dorsia, 01 Kasım 2004 12:15 tarihinde demiş ki: Bir de Amerika da bir metre suya balık tutacam diye dinamit atıp havaya uçan var... Darwin Awards vardı ilgilenen arasın bulsun hepsi birbirinden salak! Bir tane vardı arkasında geleni vurmak için ateş edip kendi kafasını uçuruyor... Amerikada Hardy's Gun Shop lardan 18 yasini doldurmus sosyal guvenlik numarasi almis herkez binumum m-16,rpg ucak savar,glyamore tarzi turlu patlayici ve silahlari satin alabildigini var sayarsak NORMAL,bunun turkiyede oldugunu dusunun ? ben domuzları roket atarla avlamaya calisan avcilar hayal ediyorum vb... Hayal gucunuze kalmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bende pompa tarzı bir alet ile ilgili başka birşey duymuştum neydi unuttum ama birşekilde adamın açık bir yarasınamı ne yapıyordu onu ve o yüzden adamın damarlarında oluşan hava kabarcıkları yüzünden sanırım kalp krizi geçirip ölüyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya oluyo böle arasıra fazla dalgaya almamak lazım[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet zaten ordan hatırladım ama ben ölme nedenin değişik hatırlıyorum işte[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Mavi, 01 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: şu elektrik direğine yaslanıp ayakkabısını temizlerken falan filan bu olay saçma atmasyon gibi geldi. bana da diğerleri saçma geldi :) ki ben o dediğin haberi gazetede okumuştum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yurdumdan insan manzaraları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 YER : Giresun Siz hiç birisinin, dis agrisindan kurtulmak için çenesine kursun sıktığını ve beynini dagittigini duydunuzmu?. adam galiba diş acısını unutmak için alkol alıyordu sonra alkolün etkisi ile bunu yapıyordu. EEEE ne demişler alkol sağlığa zararlı[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bir de kenny - South Park - var heralde mal olarak her zaman kendini gebertme yeteğine sahip[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Sholver, 01 Kasım 2004 16:48 tarihinde demiş ki: Amerikada Hardy's Gun Shop lardan 18 yasini doldurmus sosyal guvenlik numarasi almis herkez binumum m-16,rpg ucak savar,glyamore tarzi turlu patlayici ve silahlari satin alabildigini var sayarsak NORMAL,bunun turkiyede oldugunu dusunun ? ben domuzları roket atarla avlamaya calisan avcilar hayal ediyorum vb... Hayal gucunuze kalmis... ne polat alemdarlar ne çakırlar çıkardı be...[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 En çok hoşuma şu göbek atan adam gitti :) İçler acısı durumumuza gülüyoruz :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 :P diriniininnii[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 rizede bi kere imam erken okumustu.. diyanet açiklama yapti tüm rizeliler bir gün kaza tutucak diye.. almanyadan arayan bir rizeli olayi bitirmisti.. ben de rizeliyim ben de tutmali miyim.. elektrik çarpan bi adamin kafasina kalasla vurup arkadasini öldüren adam.. kivrak zekasiyla elektrik diregini göle devirip bütün baliklari öldürüp daha sonra baliklari toplamak için girdiginde ölen adam. bi binada iki nakliyeci buzdolabini assagiya tasiyamayinca biri demiski ben atiym sen tut.. digeri de mal gibi assaya inmis yukardaki assaiya dogru itmis ve digeri de tutmak isterken..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Vaktiyle girdiğim bi bakkal dükkanında bakkal gaz kaçırdığı iddia edilen tüp gerçekten gaz kaçırıyormu diye tüpün ağız kısmında çakmak çaktı, o anda çıkan alevle adam çömeldiği yerde geriye takla atıyordu nerdeyse. Adamın oğlu akıllı çıktı tüpü örttü bişeylerle de söndü alev. Oğlu babasından akıllı olmasaydı ben heralde bu yazıyı yazamıyor olurdum.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Troil, 01 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki: son olaya kesinlikle inanmıyorum.mükün değil hiç bir türk kesemez orasını :) Gay'ler ne alemde?[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar