yevaud Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya ben aldım modemi ama 2 bilgisayarı bağlayınca modem tepki vermiyo aynı durum tek makina bağlıykende oluyoo alet kitleniyo sanki ne olabilir acep ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bozukdur bence o , git onu aynısıyla değiştir çünkü bende iki bilg. bağladım hiç bir tepki vermiyor :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Modemi Windows me ile denedim 2 makine bir sorun çıkarmadan çalışıyo son 6 saattir. Zannımca problem Windows'un versiyonu(sp2) ile alakalı. Windows'un ayarları ile ilgili kaçırdığımız bi nokta var galiba. Konu hakkında bilgisi olan var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar