hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 beyler bi sitede bi java chat roomdayken internetim gitti ttneti aradım vs uğraştım bi sürü şey sonra farkettim ethernetle girebiliyorum internete, herşeyim düzgün ayarları vs ama wireless ile ünlem işareti alıyorum internet erişimi yok diyor. allah aşkına şunu bi çözün. java chatten oldu sanırım nette öyle bişiler gördüm ama solution yok hiçbirinde
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 java chat'ten olmaz. pc çok kastıysa bir restart isteyebiliyor wireless adapter'e. Troubleshooting de halleder muhtemelen..
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 restartladım 2 kere olmuyor durduk yere gitti ve modeme baglanıyor ama nete girmiyor
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Şu önceden bağlandığın wirelesslerin listesi var. Ağ ve Paylaşım Merkezi > Kablosuz ağları yönet 'den bağlandığın ağı sil sonra tekrar bağlanmayı dene
Öne çıkan mesajlar