Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kel kalıyorum(muyum bilemiyorum)

kaleidoscopic

Öne çıkan mesajlar

sizin de başınıza gelen doğal birşey olduğunu umarak soruyorum:
bir insan nasıl ufak çapta peruk kadar saç dökebilir? saçım bayağı uzun(kürek kemiklerine kadar geldi, bir erkek için uzun yani) ve ne zaman tarasam tarak saç doluyor, hatta küveti bile tıkamayı başardım bikaç kez:D
şimdi uzun olduğundan mı dökülüyor bu kadar, yoksa zaten dökülüyolardı da uzayınca göze batar oldu?? ailede kellik olmasa rahatlayacam da abim kel:( (gerçi seyrek desek daha doğru olur:))[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

ikiye vurdur gitsin[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

Kaderin cilvesine bak abine o kadar cekmissin ki aynı bölüme bile gidiyosunuz kel kalma kısmı da kalmıs galiba genetik midir nedir :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 01 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzun saç dökülür. sürekli bakımını yaptırman lazım yani kırıklarını aldırman lazım yoksa iyice dökülür. benimki uzunken de döükülüyordu deli gibi. şimdi kısa ve dökülmüyor :)

eğer uzun kalacaksa mutlaka ama mutlaka kırıklarını aldırman gerek bunu evde ailenden biri bile yapabilir aslında ucunu kescen sonuçta daha detaylı bişise bilmiyorum tabi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Evvveeettt borbaaaggg işte bu ürünümüz tam size göre 3.5 saatte kafandan saçlar fışkıracak gürül gürül gürleyeceksin saçla coşacaksın..

"kylowhere değil sach chıkaran kremi" eğer şimdi özel mesaj atarsan yanında 30 ml lik extra tüpü hediye.. Yurtdışından özel mesaj atacak üyelerimiz için de linkimiz aynı..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

bendede var ama kıvırcık flan idare etcen artık:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

becne çenene kadar falan kestir faydası dokunur.bir de bir cildiyeciye git.tıp büyük ölçüde faydalı oluyor saç dökülmesine.doktora gidersen hayatın boyunca oalcak saç dökülmesi durmasa bile azalır.gerekirse de ektirirsin ileride gbiraz.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Saçın genetik olarak dökülüyor olabilir. Dengesiz beslenmeden zayıflamış ve dökülüyo olabilir. "Saçlarım kabarmasın ben o yüzden kremli şampuan kullanıyorum" diyorsan o saç derini gevşetir ve daha kolay dökülmesini sağlar. Şampuanını güzel seç pahalı en iyi şampuan değil sana uyanı en iyisidir. Genetik değilse kurtarabilirsin takviyeyle ama genetikse işin zor. Son olarakta uzatmaya kararlıysan saçını sürekli berbere gidip düzelttir ve sık olarak yıka yağlanma saçta dökülmeye neden olur kremli şampuan gibi. Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ki eskiden dökülüyordu bol bol :) Şimdi şükür bir gıram kalmadı,aksine gürleşti bile...
Her yaz sıfıra vurduruyorum saçı.Hem yazın sıcağında rahat oluyor 6 saat kask takınca,hemde doğal klima :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...