kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sizin de başınıza gelen doğal birşey olduğunu umarak soruyorum: bir insan nasıl ufak çapta peruk kadar saç dökebilir? saçım bayağı uzun(kürek kemiklerine kadar geldi, bir erkek için uzun yani) ve ne zaman tarasam tarak saç doluyor, hatta küveti bile tıkamayı başardım bikaç kez:D şimdi uzun olduğundan mı dökülüyor bu kadar, yoksa zaten dökülüyolardı da uzayınca göze batar oldu?? ailede kellik olmasa rahatlayacam da abim kel:( (gerçi seyrek desek daha doğru olur:))[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 jöle den olabilir bide zaten sac hep dokulur ama uzun olunca dokuldugunu anlarsın :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 böhü beimki döküldü nerdeyse kel kaldım hepsi öss suçu[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bşver ya elbet dokülmicek mi dkülsn anasnı satiim![signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 borbag malesef sende kesitiryorsun istikbalin için hehe hatta kazıt bence[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Benimde sacım uzun baya vede cokda dokuluyo kısa zamanı unuttum ozmnda bukadar cokmuydu? sımdı kestırmeyı dusunuodum dökuluyo dıe kestirmesemmi?[signature][hline][b]Viva la Bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ikiye vurdur gitsin[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kaderin cilvesine bak abine o kadar cekmissin ki aynı bölüme bile gidiyosunuz kel kalma kısmı da kalmıs galiba genetik midir nedir :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 01 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla jöle tutmayan saçlarım olduğu için jöle kullanmıyorum hiç de yola gelip saçları gestirip insanlığa dönesim yok, memnunum valla:) hem kışın iyi oluyo sıcak tutuyo:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 uzun saç dökülür. sürekli bakımını yaptırman lazım yani kırıklarını aldırman lazım yoksa iyice dökülür. benimki uzunken de döükülüyordu deli gibi. şimdi kısa ve dökülmüyor :) eğer uzun kalacaksa mutlaka ama mutlaka kırıklarını aldırman gerek bunu evde ailenden biri bile yapabilir aslında ucunu kescen sonuçta daha detaylı bişise bilmiyorum tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Evvveeettt borbaaaggg işte bu ürünümüz tam size göre 3.5 saatte kafandan saçlar fışkıracak gürül gürül gürleyeceksin saçla coşacaksın.. "kylowhere değil sach chıkaran kremi" eğer şimdi özel mesaj atarsan yanında 30 ml lik extra tüpü hediye.. Yurtdışından özel mesaj atacak üyelerimiz için de linkimiz aynı..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bendede var ama kıvırcık flan idare etcen artık:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 uzun saçın döküldüğü belli olur ve günde 150'ye kadar saç dökülmesi caizdir ;) dökülen arkadaşım vardı, ordan biliyorum.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 becne çenene kadar falan kestir faydası dokunur.bir de bir cildiyeciye git.tıp büyük ölçüde faydalı oluyor saç dökülmesine.doktora gidersen hayatın boyunca oalcak saç dökülmesi durmasa bile azalır.gerekirse de ektirirsin ileride gbiraz.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Uzun saç herzaman için çabuk dökülür. Saçlarının ömrünü 5 yıl daha geri atarsın. Hiç vakit kaybetmeden kestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ben de zamanında böle diyince uzun saç dökülür mrak etme diyolardı soona berber efendi içine mıçtı şaçların kestirmek zorunda kaldım ama bir baktım kii ta taa kel kalmışız haberimiz yokmuş... hemen kestir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Saçın genetik olarak dökülüyor olabilir. Dengesiz beslenmeden zayıflamış ve dökülüyo olabilir. "Saçlarım kabarmasın ben o yüzden kremli şampuan kullanıyorum" diyorsan o saç derini gevşetir ve daha kolay dökülmesini sağlar. Şampuanını güzel seç pahalı en iyi şampuan değil sana uyanı en iyisidir. Genetik değilse kurtarabilirsin takviyeyle ama genetikse işin zor. Son olarakta uzatmaya kararlıysan saçını sürekli berbere gidip düzelttir ve sık olarak yıka yağlanma saçta dökülmeye neden olur kremli şampuan gibi. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 genetikse pek sansin yok ki muhtemelen genetiktir -ozel ilaclar kullanmadikca- uzun sac kellik yaratsaydi kadinlar kel olurdu[signature][hline] Q: Does God control everything that happens in my life? A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bende de deli gibi dökülüyor 3 e vurdurcam artık[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Benim ki eskiden dökülüyordu bol bol :) Şimdi şükür bir gıram kalmadı,aksine gürleşti bile... Her yaz sıfıra vurduruyorum saçı.Hem yazın sıcağında rahat oluyor 6 saat kask takınca,hemde doğal klima :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar