PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Selamlar, arkadaşımla ben 2 yıllık bir üniversite tercihi yapmak istiyoruz. Öğrenmek istediğimiz: ygs6 puanına aobp puanı eklenip mi tercih yapılıcak yoksa salt ygs6 puanı ile mi? Birde bu lise diploma puanı ile bu eklenicek puanı nasıl hesaplıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 puck me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 pardon puck you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 3 madalyanı almışsın, başarısız trollsün. Daha neyin peşindesin oruç mu çarptı? Git güzelim garbage'a hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahahah, ezique. atın bunu burdan belli ki fake ^,^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Fake falan değilim,insan gibi bir soru sordum eğitim konusunda bir konuyu bile trollemeye çalışman başarısızlığının göstergesi. Cevap vericek bir arkadaş varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar