Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Merhaba, 2003 yılından beri düzenli devam ettiğim oyuna davetlisiniz. http://games.espn.go.com/fastbreak/frontpage Grubumuzun ismi : Paticik Grup Şifresi: Pepelek Takımlarımızı kuralım, günlük oyuncu değişikliklerimizi yapalım, NBA'yi keyifle takip edelim. Şimdiden iyi kadro kurmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 evet çok güsel bi eğlence olabilir..ben katılmayı düşünüyorum detaylı inceledikten sonra..fantasy cl'yi de kaçırdım zaten ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 geliyorum geliyorum[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Çarşamba maçlar başlıyor ve grupta benden başkası yok. NBA'yı sevenleri ve takip edenleri bekliyorum. Fantasy Campions League gibi iki haftada da bir de değil hem bu, sürekli her gün maçları takip ediyor olmanız lazım. Kısaca hala daha davetlisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 10 seneden fazladır takip ediyorum ama artık vizeler yaklaştı ya ben senin lige gircem ya vizeler bana gircek // çok kaptırıyorum nba deyince akan sular durur[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar