ozan_1907 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 beyler yaa windowsun cd keyini nasıl değiştirebilirim değiştiremezsin demeyin wardı bi yolu regedit den di sanırım lütfen yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 98 de vardı da xp de var mı bilmiyorum, zamanında bende aradım ama bulamadım format attım..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Windows XP de aktivasyona giriyorsun ordan telefon ile aktivasyon yapmak istuiyorum diyorsun. Oraya girince alt tarafta ürun kodunu degistir diye bi secenek var ordan degistirebiliyorsun. Sonra aktivasyonu iptal ediyorsun. Yapamsaan ozel msg az bunu yapmak icin bir program vardi gondereyim sana.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar