muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 selam. sakarya da uzaktan eğitim ile endüstri mühendisliği okuma fikri nasıldır sizce? uzaktan eğitim tam olarak nedir, avantajları dezavantajları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 uzaktan end muh okunuyor mu,var mı öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evet var. en azından artık var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bence yazma,uzaktan muhendıs mı olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 endüstri mühendisimsisi olur uzaktan anca. :D yaramaz bi halta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 gerçekten biliyo musunuz bunun ne olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 pek degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 belli isme aldandınız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 askerligi uzatacaksan biçilmiş kaftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 senko said: askerligi uzatacaksan biçilmiş kaftan. uzaktan askerlik olsa güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 askerlik müge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tiLi said: askerlik müge dimi ama. yani gerçekten bu işten anlayan kimse yok mu tercih yapcaz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 git normal oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Uzaktan eğitim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seymasayman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 okul mu koca mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 quixef said: Uzaktan eğitim: çok yanlış anlıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seymasayman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 adresimide veriyom yazın :D:D oldu mu sevilay kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ciddi soruyorsan bi ise yaramaz ne dersleri takip edersin ne oturur calisirsin gerci uzaktan olsa da %30 orgun oluyor onlar karma diye geciyorlar. uzak dur sadece askerlik icin yapilabilir dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 senko said: ciddi soruyorsan bi ise yaramaz ne dersleri takip edersin ne oturur calisirsin gerci uzaktan olsa da %30 orgun oluyor onlar karma diye geciyorlar. uzak dur sadece askerlik icin yapilabilir dedigim gibi. derleri takip ettim ve oturdum çalıştım diyelim. normal okuyanlardan bi farkım olucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "nutella yerim" said: bence yazma,uzaktan muhendıs mı olunur Et ete degicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 et rulmana değecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Olacak, üniversiteye gitmemiş olacaksın teknik olarak. Düşün bir, hiç üniversite arkadaşın olmayacak. Pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 quixef said: Uzaktan eğitim: bunu koymaya gelmiştim hayallerim yıkıldı gidip yatağa atlayıp hünküre hünküre ağlıyacağım o değilde end müh ne arkadaş helede uzaktanı pfffttt hurdacı ol daha çok para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben katılmıyorum eğer olay para ise açıktan okusun bişeyleri 4 yılda iş güç peşinde koştursun az kıvraksa yeni mezundan daha iyi maaşı olur 5 sene sonra ama 10 sene sonrası için aynısını demem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 haftada 2gün okula gidiliyo, uzaktan eğitim sınıfı var yani arkadaş sıkıntım olmaz ? ben hala bilinmediğini düşünüyorum. yardım etmeye çalıştığınız için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar