Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sırf movement speed için kullanıyor adam zaten berserkeri dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bu adamın ilk zamanlar üstünde full exp, melee attackers take dmg itemlar vardı. Asıl o zaman nasıl kastı onu göstermesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 burda da konuşulmuştu hatta dimi yine progress linkinden. şimdi baktım da bu adamdan sonra bi 92 var kalanlar 81-82. o 92 olmasa bir şekilde ban atarlardı bence bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Zegna said: ww buildde bildigin cheat ya hehe şuna katılmakla birlikte bana zevkli gelmiyor hiç lvl 100 e kadar ww farm yapsam yaşlanırım 5 yıl :( frenzy build seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Myshkin said: sırf movement speed için kullanıyor adam zaten berserkeri dimi Critical Hit Chance: 10% Attack Speed: 25% Dodge Chance: 20% Movement Speed: 20% as ve crit chance de önemli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Slint said: Bu adamın ilk zamanlar üstünde full exp, melee attackers take dmg itemlar vardı. Asıl o zaman nasıl kastı onu göstermesi lazım o zamanlar kimse üzerindeki gearı bilmiyordu elemanın. hep o itemlarla log out oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 olorin84 said: Zegna said: ww buildde bildigin cheat ya hehe şuna katılmakla birlikte bana zevkli gelmiyor hiç lvl 100 e kadar ww farm yapsam yaşlanırım 5 yıl :( frenzy build seviyorum ben. @zegna dh trail of cinders aynı mod şu an nerdeyse. @olorin frenzy build ile elite packler belki daha rahat kesiliyor tornadoya kıyasla ama toplam süreye bakınca tornado bariz çok daha hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 evet hız olayı ayrı super hızlı normal mob temizlio ki asıl exp veren zaten normal moblar ama işte ben denedim cok sıkıldım ww buildte o yuzden yawas yawas frenzy buildimle mutluyum weapon trow bile daha zevkli ww den. bence tabi bu zevk meselesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ne ww ne frenzy weapon throw en zevkli bence o konuda aynı fikirdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 en eğlencelisi natalya setli DH'ydi de gittiler nerflediler ww build dururken dallamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 tam nerflemediler galiba, duruyor hala o set oyunda aynı set bonusu ile. ama yeni setin statları daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 disipline regen'i kaldırdılar, yanlış mı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yeni sette yok bonus regen de eski sette duruyor sanırım hala? yada diabloprogress beni yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 girdim baktım şimdi benim sete, 4'de disipline regen duruyor doğru diyorsun. oynayım bari biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi legacy natalya 4 set bonus + trail of cinders yanında ww/tornado build halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya benim 3 parça set de 1 parça dandirik bow. 20 m toplayıp yüzük alacaktım işte bıraktım sonradan oynamadım hiç. Shadow power kullanıp dank gibi oynanıyor aşırı zevkli, elit bulana kadar vault abanıyorsun zaten umursmaıyorsun. Gerçi paragorn lvl olayından sonra değişti tabi elit arama işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 1.05 ile trail of cinder %300'e düşene kadar gideri var bu işin. sonra yeni set daha iyi hale gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Allah aşkına şu oyunu bırakıp benimle SC2 oynayın. Nolur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 e heart of the swarm'ı bekliyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Macromuzu düzeltirdik, fazlası olmaz SC'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yalnız şunu fark ettim; üzerimizde ne kadar movement speed olursa olsun, çapulcu gibi sarıları toplamaya çalışınca o sürekli berserkerde gezme işi olmuyor ahahaha şimdi oynadım baya, baya uzun süre kalabiliyorum ama genelde sorun çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Myshkin said: Yalnız şunu fark ettim; üzerimizde ne kadar movement speed olursa olsun, çapulcu gibi sarıları toplamaya çalışınca o sürekli berserkerde gezme işi olmuyor ahahaha şimdi oynadım baya, baya uzun süre kalabiliyorum ama genelde sorun çıkıyor. Bi yeri kes durmadan, sonra geri dön itemlere bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 amma gaza getirdi şu alkaizer be. Eminim izleyende bende bi alkaizer olmalıyım diye yapışmıştır monitöre,ama enfazla nekadar dayanabilmiştir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 30 dan 34'e kastım ben sdfassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ben 100 olana kadar expansion çıkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar