Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Belki yetkili bir pati biliyordur diye açayım dedim. Aramada da çıkmadı maalesef uygun bir başlık. Bilgisayarda format sonrası veri kurtarma programlarının tamamını denedim neredeyse, maalesef içlerinde en başarılısı Recuva oldu. Belge niteliği taşıyan dosyaları kurtaramadım, resimleri kurtardığımı zannettim ama açmaya çalıştığım zaman tamamı hata veriyor. Hiçbirini açamıyorum, isimleri değişmiş, birinin ismini aratınca bir sürü sayıdan oluşan jpeg'ler, gif'ler, png'ler geliyor. O kadar ödev, proje, resim, ses kaydı, müzik artık ne varsa tamamı silinmiş 500 GB verinin, oyunları, save dosyalarını zaten saymıyorum dosyadan, onlar geri gelir bir şekilde, aylardır zaten oynamadım. Ama resimlere gidiyor içim sadece. Yok mu arkadaşlar bir yolu resimleri kurtarmak için? PS: Yedekleme kaydı da yok sistemi kurtarabilmem için. N'apayım bilmiyorum. Su içeyim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Recovery programlarının bazıları silinmiş dosya taraması yaptıktan sonra kurtarılabilecek dosyaların sağlıklarını da yazmakta healty ya da unhealty gibi. Kurtarabileceklerin sadece healty olarak gözükenler olacaktır. Diğerleri yalan yani hiç uğraşma bile. Bu arada kurtaracağın dosyaları mutlaka ve mutlaka ve kesinlikle başka bir disk üzerine kurtar. Aynı diskte yaptığın takdirde sağlıklı dosyaları da patlatma imkanın var. Tavsiyem acronis recovery bu işlerde. Arayüz gerçekten çok kullanışlı ve bilgilendirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Denedim, kurtardım sandım ama resimlerin hiçbiri açılmıyor sağlam oldukları halde, hiçbir programla da açamadım kurtardığım halde. Önizlemesi de çıkmıyor abi hiçbir resmin maalesef bir de. Sadece pdf'lerin bazılarında bir sorun yok o da kurtarmıyor işte, teşekkür ederim ama yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Şunu da bir denesene. Active Undelete 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Denedim, eyvallah tekrar ama C ve D sürücüsünün sadece D'sini tarayabildi formatlanmış sürücü olarak gördüğü için. Silinmiş dosyaları da arattım C'de ama bu sefer de silinmiş dosyaları kurtaramadım. Sağlık olsun, bundan sonra çizdiğim, çektiğim resimleri, kayıtları, projeleri internet'te, haricide depolama kararı aldım. Teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bu işi profosyonel yapan lab.lar var 1-2k yı gözden çıkardıysan bunları dene. Eğer deneyeceksen hdd yi olduğu gibi bırak hiç elleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Daha önce de başıma gelmedi değil aslında, kaç sefer müzik arşivini çıkarttım gözden, yedeklemeyi yapmak gerek arada. Veri kaybı çok kötü gerçekten, 3 gündür yapmadığım şey kalmadı, zaman kaybıydı başından beri, istediğim hiçbir şeyi de kurtaramadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aynı durum bendede vardı, ssd'ye geçince hdd deki herşeyi acronisle external'e backup yapıp, ssd'ye win7 + acronis + restore ettim, max 1.5 saatte copy/paste oldu herşey. arada bi ghost yada acronisle backup almak iyidir, yapınız yaptırınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Biraz önce kuzenin bilgisayara revocery yaptık D sürücüsü de gitti. Önerebileceğiniz program var mı dosyaları kurtarabilmemiz için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 said: Biraz önce kuzenin bilgisayara revocery yaptık D sürücüsü de gitti. NİAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bizde gülebilsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Active Undelete ile kurtardık hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar