karakedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 radyoda duydum da tam yakalayamadım ismini, black house cat - rocket gibi bişi olabilir. arada bir my radio da cıkıyor zaten, ismini bilen beri gerip şuraya yazabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 haaayırr ! *!kaçar*[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Blackhouse Defect var. Ama onu radyoda duymuş olamazsın. Metal çalan bi türk grubu. Duyduysan bile aramazsın yani ehe.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Şarkı adı Rocket mı? Emin misin ? Bi de sözlerini az da olsa hatırlıyorsundur yahu. Öyle olsa buluruz hemen.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: karakedi, 31 Ekim 2004 23:46 tarihinde demiş ki: radyoda duydum da tam yakalayamadım ismini, black house cat - rocket gibi bişi olabilir. arada bir my radio da cıkıyor zaten, ismini bilen beri gerip şuraya yazabilir mi :) said: Dorsia, 01 Kasım 2004 09:31 tarihinde demiş ki: Guns n Roses - Rocket Queen desem:) Sanırım beni Bonzi ilan edersiniz... :D Ağlıcam tutmayın.:)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kediciğim, sanırım ben buldum senin derdine deva... Al bakalım, şeref duydum... Cat power - Rockets Saygılarımla...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar